Ezgi sonuçtan hiç memnun değil

Çiçek Sanat Amacımın Sonucu Birinin Yüzünü Güldürmeliydi

Çiçek Sanat Amacımın Sonucu Birinin Yüzünü Güldürmeliydi
19 Temmuz 2024 12:14

Aynı gün teslimat olarak belirtilen çiçeğin 09.00-17.00 saatleri arasında gerçekleşmesi gereken teslimatı 19.00 oldu hala ortada yok. Arabaya verilmiş yahu hangi çiçek bu sıcakta arabadan sağ çıkacak? Hadi onu geçtim karşımda konuşabileceğim bir muhatap yok müşteri temsilcisine değil cumhurbaşkanına bağlanıyorum sanki ben. Telefonu yanıtlayan "Hakan" isimli müşteri temsilcisi dışında telefon açan hiç kimse yok. Sipariş ettiğim çiçek görseliyle hazırlanan çiçek görselinin birbirinden alakası yok. Yani bu ülkede birileri hakkıyla ya çalışsın ya da çalışmasın. Ben bütün eforumu buna sarf ederek maddi ve manevi yıpranmak zorunda değilim. Bütün yasal haklarımı arayacağımı da bildiririm.

İkra sonuçtan hiç memnun değil

Siparişim Geç Teslim Edildi, Ürün Kusurlu Geldi Ve Müşteri Hizmetleri Yetersiz Kaldı

13 Mayıs 2025 17:41
Ege sonuçtan hiç memnun değil

29 Aralık 2023 13:45
Her Yer Bitki Değil
Her Yer Bitki Değil
Beyza sonuçtan memnun

05 Ekim 2024 09:12
"Mağduriyet giderebilmek için yeniden çiçek gönderimi sağlanacak, teşekkür ederim"
Melih sonuçtan hiç memnun değil

02 Nisan 2024 16:53

14 Şubat 2025 20:07