Medine sonuçtan hiç memnun değil

Çiçek 68 Özel Günümü Mahvetti

15 Şubat 2024 11:07

Çiçek68 sitesinden 2 adet ayrı ayrı sipariş verdim. Biri babam adına verildi biri de anonim olarak verildi. Her ikisinin de ödemesi yapıldı mail olarak da sipariş bilgileri tarafıma gönderildi. Teslim saati geçtiği için aradım ve sipariş durumunu sordum fakat bana siparişin iptal edildiğini araç çıkmadığını ve çıkmayacağını söyledir. Üstelik birinin ödemesi yapılmış diğerinin yapılmamış dediler. Ödeme yapılmasına rağmen üstüne siparişi teslim etmek için ek olarak 80 TL istediklerini söylediler! Sonuç olarak ben ödeme yaptım her şey tamamlandı neden tekrar ücret istediklerini sordum, sonuçta sitelerinden sipariş verdim herhangi bir kargo/kurye/yol ücreti eklenmedi veya yazmadı. Bunun üstüne bağırmaya başladılar sonra da yüzüme telefonu kapattılar.

Ben siparişi siteleri üzerinden verdim. Madem ki siparişi teslim etmeyeceksiniz neden iletişime geçilmiyor? Hem mail adresim mevcut hem telefon numaram. Mağdur olan benim hem siparişimi teslim etmiyorlar hem de dalga geçiyorlar aksam bankalara bakılıp paranızı geri öderiz diyorlar. Benim günüm mahvolduktan sonra ben parasını ne yapayım! Aksaray'da böyle kötü bir işletme görmedim! Bu özel günümü mahvettiler.

03 Ağustos 2025 16:58

08 Şubat 2025 09:57
Yanlış Çiçek Teslimatı Ve İlgisiz Satıcı Deneyimi
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Chicolatte Chi Co Latte Sipariş Memnuniyetsizliği

16 Şubat 2024 14:50
Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Fabrik Ahsap'tan Sipariş Sonrası İletişim Ve Hizmet Sorunları

27 Mart 2025 15:21
Sinem sonuçtan hiç memnun değil

Hatice Sağlam Ceylan Butik Teslimat Ve İletişim Sorunları

09 Ekim 2024 08:36