Nurdan sonuçtan çok memnun

Chery Türkiye Mağduriyeti Sıfır Faiz Uygulaması

11 Haziran 2024 20:22

Chery Türkiye
Chery Tan Oto Akyurt Bayi
08.06.2024 Tarihinde pazarlığı bitirilmiş ikametgah belgem nüfus cüzdanı fotokopimi gönderip ve kapora ödemesini gerçekleştirdiğim (dekontum duruyor) araç için bugün arandım ve 250.000 TL sıfır faiz kredi kampanyasının sona erdiği tarafıma iletildi. Ama şu an dahil Chery Türkiye'nin ve ilgili bayinin internet sitesinde 26.06.2024 tarihine kadar geçerli olduğu yazıyor. Bu anlaşmaya dayanarak ben kendi arabamı uygun fiyata sattım. Bir takım döviz ve ziynet bozdurup paramı tamamladım. Ve çevremden ekstra borçlanacak para bulamıyorum. Beni mağdur eden firma ve Chery Türkiye den şikayetçiyim. Ticaretin ortasında kural değiştirildi.

12 Haziran 2024 12:27 (Şikayetten 16 saat sonra)

Merhaba, Nurdan H. Sizinle yapmış olduğumuz görüşmemize istinaden talebinizi yetkili departmanımıza ilettik. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

28 Haziran 2024 11:29

Chery Türkiye yaşadığım sorun ile yakından ilgilendi. Bayi tarafından ulaşım sağlandı ve kredi sorunum halledilerek çözüme kavuşuldu. 27.06.2024 Tarihi itibariyle de aracımı teslim aldım. Chery Türkiye'ye teşekkürler.

28 Haziran 2024 12:31

Merhaba, Nurdan H. Sorununuzu olumlu olarak çözdüğümüze çok mutluyuz. Aracınızla güvenli ve keyifli bir sürüş deneyimi dileriz. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

Ezgi sonuçtan çok memnun

Chery Kredi Kampanyası Mağduru Olduk

Ezgi
17 Ocak 2024 20:41
"Şikayetime konu olan bayi hatalı bilgilendirmesini ve eksiğini asla kabul etmese de Chery Türkiye bayinin hatasını telefi etmek ve Müşteri memnuniyeti sağlamak adına elinden gelen desteği gösterdi. Her arama ve çağrımıza dönüş yapıldı. İlgilenen tüm Chery Türkiye yetkililerine teşekkür ederiz."
Sefa sonucu yetersiz buldu

Sefa
23 Haziran 2024 23:55

Chery Togo Pro 7 Kredi Kampanyası Yalanı Ve Müşteri Mağduriyeti

Kerem
21 Mart 2024 04:02
Emre sonuçtan hiç memnun değil

Chery Sözleşme Şartlarına Uymayan Bayi!

Emre
09 Ocak 2024 03:21