Elifözge sonuçtan çok memnun

Chery Tiggo 8 Pro Direksiyon Sorunu

05 Mayıs 2023 20:59

Bugün teslim aldığım Chery tiggo8 direksiyonundan ses geliyor. Teslim aldığımız gibi servise gittik sorun servis tarafından da tespit edildi. Mekanik bir sorun olmadığı iletildi ayar yapıldı fakat ses devam ediyor, bunun dışında rot ayarında da sorun var aracın değişimini talep ediyorum.

profile profile profile
31 Ağustos 2023 19:34 (Şikayetten 3 ay sonra)

Merhabae******* e., Sizinle iletişime geçebilmemiz için bizimle iletişim bilgilerinizi paylaşmanızı rica ederiz. Chery Türkiye 0850 480 74 72

09 Ekim 2023 13:03

Sorun servis tarafından giderilmişti, sonrasında ben aracımı sattım Teşekkürler.

Oğuzhan

Merhabalar aracın neyi varmış nasıl bir işlem uyguladılar bilgi verebilir misiniz

Şikayeti Çözüldü

Merhaba, Benimde aracımda benzer sorun var. Hangi kısma müdahalede bulundular, bilgi verebilirseniz çok memnun olurum. Teşekkürler.

Oğuzhan

Mehmet bey aracınız düzeldi mi bende de aynı sorun var henüz giderilmedi servis ayar yaptı ama sorunum devam ediyor hastane işlerimi halledip tekrar servise teslim edeceğim eğer sorununuz giderildiyse nasıl bir işlem uyguladılarsa lütfen bana bilgi verirseniz çok sevinirim

Melih
Melih

Numaramı versem arama şansınız var mı bende alacağım detaylı bilgi istiyorum da

Chery Tiggo 8 Proda Arka Taraftan Gelen Gıcırtı Sesleri Sürüş Keyfimi Bozuyor

Levent
19 Aralık 2025 23:50
Hasan sonuçtan çok memnun

Radyoda Çekim Sorunu Ve Ses Seviyesi Düşüklüğü Yetkili Servisin Yetersiz Çözümü

Hasan
11 Şubat 15:49
"Öncelikle Chery Türkiye ye teşekkür ederim şikayetim üzerine saat bile geçmeden aradılar ve sorunun çözümü için ace avtoya yönlendirdiler randevu oluşturuldu gerçekten işini severek yapan servis olduğunu yine ispatladılar çay ve kahve ikaramında bulundular yaklaşık 1 saat içinde aracımı hazırlayıp verdiler tekrardan teşekkür ederim not: bütün araçlarlar güzeldir fakat servisler kötüyse direk araç markası öne çıkıyor bence elden geçmesi lazım servis diye geçinen dostlarımın diye düşüyorum."
Tüm Tiggo Şikayetlerini Gör