Yasin sonuçtan hiç memnun değil

Chery Tiggo 7 Pro: Davlumbaz Çatlağı Ve İmalat Hatası

Yasin
29 Aralık 2024 19:41

Chery tiggo 7 Pro aracımda, şehir içi 30-40 km hızla asfalt olan bir yolda giderken sağ ön davlumbazdan bir ses geldi. Eve geldikten sonra baktım davlumbaz çatlamış. Bu kadar küçük bir taş sekmesinden büyük bir çatlak oluşmuştu. Garantiye dahil olmadığı için cebimden yapmak zorunda kaldım. Bu kadar basit bir taş sekmesinde çatlıyorsa kesinlikle bu imalat hatasıdır. Ücretin tarafıma iade edilmesini talep ediyorum ve bir daha böyle bir sorun yaşarsam kesinlikle aracımı satacağım

31 Aralık 2024 09:20 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhaba, Kaan A. Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır. Konu ile ilgili Müşteri İlişkileri Temsilcimiz size en kısa sürede dönüş sağlayacaktır. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

03 Ocak 2025 11:51

Merhaba, Kaan A. Sizinle yapmış olduğumuz görüşmemize istinaden talebinizi yetkili departmanımıza ilettik. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

Savtekin sonuçtan çok memnun

Savtekin
21 Kasım 2024 10:33
"Temsilcilerden gayet memnunum işlerini takip ve dönüşler konusunda çok iyiler. Teşekkürler..."
Harun sonuçtan çok memnun

Chery Tiggo 7 Pro Radar Sorunu

Harun
09 Eylül 2024 13:40
"Garanti kapsamında olmasını beklerdim ancak yine de hızlı destek için müşteri hizmetlerine ve aldatmaz oto servis ustalarına teşekkürler"

Chery Yeni Tiggo 7 Pro'da Beklenmedik Sesler Ve Servis Sorunları

Levent sonuçtan çok memnun

Chery Dikiz Aynasından Islık Sesi

Levent
31 Ağustos 2023 17:47
"Şikayetim yüzbaşı oğlu yetkili servisi tarafından giderildi teşekkür ederim"