Bayram sonuçtan memnun

10 Ekim 2024 10:33
Bayram'ın Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler”

06.09.2024 Tarihinde Chery tiggo 7 aracımla kaza yaptım. Aynı gün Kocaeli bayisine başvurdum. Kazanın üzerinden 33 gün geçmesine rağmen hala tamiri için çağrılmadım. Yetkili servisi aradığımda, yurt dışı siparişe düştüğümü söylediler. Ne zaman gelir ne kadar bekleyeceğim dediğim de ise bunun için bir tarih veremiyoruz diyorlar. Bunun üzerine genel merkezi aradım ve mağduriyetimi dile getirdim. Onlarda tamam biz servise geri ileteceğiz acil olduğunu söyleyeceğiz dediler. Bu kadar! Fakat benim mağduriyetim aynen devam etmekte ve hiçbir aksiyon alınmamaktadır. Bu kadar araç satışı yaptınız elinizde görselde görüldüğü gibi basit bir kazayı tamir edecek stok yok ve siz bu kadar mağduriyet yaratıyorsanız markanız için çok yazık. Daha Çin'den parça gelecek araç tamire alınacak ne zaman teslim edilecek hiç biri belli değil! Çok yazık...

10 Ekim 2024 11:18 (Şikayetten 45 dakika sonra)

Merhaba, Bayram V. Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır. Konu ile ilgili Müşteri İlişkileri Temsilcimiz size en kısa sürede dönüş sağlayacaktır. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

10 Ekim 2024 11:23

Merhaba, Bayram V. Sizinle yapmış olduğumuz görüşmemize istinaden talebinizi yetkili departmanımıza ilettik. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

15 Ekim 2024 09:57
Chery Tiggo 7 Kazası: 33 Günlük Bekleyiş Ve Hala Çözüm Yok!

Ben aracı alırken piyasa yeni girdiğiniz için ısrarla sordum "Bir kaza durumunda yedek parça tamir süreci nasıl işler diye " ve bunun için gerekli her şeyin yapıldığını stokların oluşturulduğu mağdur olmayacağım söylenmişti fakat kazanın 40. Günü oldu ve en ufak bir gelişme yok. Çok büyük bir pişmanlık içindeyim bu kadar ilgisiz özensiz duyarsız olduğunuz için. Kazadan sonra motor arıza lambası yandı ve araç hız olarak 80 nin üzerine çıkmıyor. Şehir dışında işlerim vardı ve hiçbirini halledemiyorum.

21 Ekim 2024 09:54

Bugün itibarıyla yaşattığınız mağduriyetin tam 45. Günü. Beni ve okula giden çocuklarımı mağdur ettiniz. Her gün onları nasıl okula bırakacağım telaşı yaşıyorum sizin yüzünüzden. Şu aracın sorununu giderin artık!

14 Ocak 2025 14:07

Teşekkürler

Rıza sonuçtan memnun

Rıza
05 Ekim 2024 14:37
"Chery tiggo8 excellent aracım ile yaptığım trafik kazasından sonra, araç Kocaeli İzmit yetkili servisi Kaya Otomotiv tarafından onarılarak tarafıma teslim edildi. Kaza anından itibaren bize yardımcı olan, bu süreci sıkıntısız bir şekilde geçirmemiz için çalışan Kaya Otomotiv ailesine, Fırat beye, Eylem hanıma, Sinem hanıma, Tuğba hanıma, Ali Karagöz beye ve Chery Türkiye merkezine teşekkür ederim."
Tayfun sonuçtan hiç memnun değil

Cherry Tiggo 7 Pro: Yedek Parça Bekleyişi Mağdur Ediyor

Tayfun
08 Ekim 2024 08:40
Çağla sonuçtan hiç memnun değil

Chery Tiggo 7 Pro Parça Tedarik Sorunu Ve İletişim Eksikliği

Çağla
05 Şubat 2025 15:27
Murat sonuçtan çok memnun

Murat
09 Ağustos 2025 14:22
Batuhan sonuçtan hiç memnun değil

Chery Araçlarında Airbag Problemi Ve Müşteri Hizmetleri İlgisizliği

Batuhan