Mustafa sonuçtan memnun değil

Chery Tiggo 7 Çözülemeyen Direksiyon Problemi

14 Ağustos 2024 22:20

04.07.2024 tarihinde sesli komut güncellemesi ve direksiyon tıkırtısı için Ümraniye atmo servisinizden randevu aldım ve gittim sesli komut yapıldı direksiyon tıkırtısı için mafsal sıkıldı rot makinemiz bozuk bilgisi verildi ve araba teslim edildi. Fakat yola çıktığımda ses devam ediyordu. Dışarıda kendi imkanım ile rot ayarı yaptırdım fakat sorun devam ediyordu. Atmo bayiden tıkırtı sağ a çekme ve şeritte tutamama şikayeti ile tekrardan 13.08.2024 tarihinde randevu alıp şikayetimi ilettim. 2 saat sonra rot ayarı düzgün mafsal sıkıldı direksiyon kalibrasyonu yapıldı denilerek araba teslim edildi fakat yola çıktığımda ses devam ediyordu direksiyon ayarı farklı bir boyuta geldi sola çekme eğimi bu sefer oluştu. Hangi bayiye gideceğim hangi bayi bana yardımcı olacak bilemiyorum. Sorun düzeldi deyip git gel yapıyorum. Bu konu hakkında tarafıma yardımcı olunmasını ve rot ayarı olan bir bayiden randevu verilmesini talep ediyorum

28 Ağustos 2024 15:14

27.08.2024 tarihindeki randevuma gittim ve arabayı bırakmam gerektiği servis danışmanı tarafından belirtildi. 28.08.2024 tarihinde arabamın hazır olduğu tarafıma bildirildi ve rot ayarı yapıldığı şu an bir sıkıntı olmadığı söylendi arabayı teslim aldım (video çektim ve videoda da görünecektir) fakat arabam yine her zaman ki gibi sağ tarafa çekiyor buna bir çözüm bulunamadı. Direksiyon kalibrasyonu rot ayarı hepsi yapıldı fakat çözüm bulunulamadı. Direksiyon kutusu ya da mafsalında bir sorun görünüyor ama bunların değişimi hiçbir servis tarafından yapılmıyor. 3 servis kaydım var ve artık yasal hakkımı aramak istiyorum. Ve ayrıca sağ ön kapı ses şikayeti ile ilgili cam krikosunun gevşediği sorunun giderildiği fakat iç döşemenin yerinde olmadığı (sanırım ses izalasyon bahsediliyor) daha önce kapı döşemesinin sökülmüş olma olasılığı tarafıma bildirildi bununla da alakalı arabayı ekspertize götürüp detaylı baktıracağımı buradan belirtmek isterim.

15 Ağustos 2024 10:18 (Şikayetten 11 saat sonra)

Merhaba, Mustafa K. Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır. Konu ile ilgili Müşteri İlişkileri Temsilcimiz size en kısa sürede dönüş sağlayacaktır. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

15 Ağustos 2024 10:49

Merhaba, Mustafa K. Sizinle yapmış olduğumuz görüşmemize istinaden talebinizi yetkili departmanımıza ilettik. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

15 Ağustos 2024 10:54

Chery Türkiye departmanından arandım ve talebim oluşturuldu servisten aranmayı bekliyorum

21 Ağustos 2024 10:51

Daha önce şikayetime istinaden Mengerler den arandım randevu oluşturuldu fakat bana yakın olan Etiler Mengerler bayi ye gittim meğerse oranın servisi yokmuş davutpaşaya gitmem gerektiği bilgisi verildi. Randevum 9,30 da oradaydım ve o saatten sonra davutpaşaya gitmek hiç mantıklı değildi trafik vs sorunu nedeni ile. Tarafıma aceavto yetkili servisten randevu verilmesini talep ediyorum

28 Ağustos 2024 13:15

28 Ağustos 2024 16:15

Merhaba, Mustafa K. Şikayetiniz yetkili birimlerimiz tarafından incelenmeye devam etmektedir. Süreç sonuçlandığında size geri dönüşte bulunacağız. İyi Günler. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

31 Ağustos 2024 13:18

31/08/2024 (bugün) şikayetime istinaden aceavto servisine gittim. Mekanik ustası ile test sürüşüne çıktık ve sorunun direksiyon kutusundan olduğu hatalı üretim olduğu bilgisi verildi ve değişimi için parça siparişi geçildi. Bu süreçte bana yardımcı olan servis danışmanı Emrah bey ve mekanik ustası Gürkan bey sabırla hoşgörü ile şikayetimi dinlediler ve çözüm odaklı çok yardımcı oldular. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. En kısa zamanda parçanın gelmesi ile montajı yapılacak ve sorunum bitmiş olacak.

04 Eylül 2024 15:37

Merhaba Mustafa K. Şikayetinizin çözüm süreci teyidi için sizleri aradık ancak ulaşamadık. Sorununuzun devam etmesi halinde dilerseniz destek olabilmemiz için tarafımıza ulaşım sağlayabilirsiniz. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

22 Kasım 2024 13:16

Arif
Arif
Şikayeti Çözüldü

Çözüm oldu mu

Çağrı
Çağrı

Mustafa bey direksiyon kutusu değişimi sonrası problemin çözülüp çözülmediğini yazarsanız çok sevinirim. Bizlerde çözüm arıyoruz fakat bulamıyoruz

Direksiyon kutusu değişimi sonrası sağ sola çekme olayından kurtuldum fakat sağ sol hızlı bir şekilde direksiyonu salladığımda tıkırtı devam ediyor onun çözümü için tekrardan servise gideceğim

Yarin servise gideceğiz direksiyon kutusu değişimi olacak çarşamba günü teslim alacağım sonucu burda yazarım

Özgür sonuçtan hiç memnun değil

Chery Tiggo 8 Rot Balans Tutmaması.

Özgür
02 Nisan 2024 16:05
Chery Tiggo 8 Rot Balans Tutmaması.

Chery Rot Balans Bakımı Sözde Garantiden

Muammer