Chery Hiz Limit Kablosu

Takside kullanmak için aldım ama şu an için tek sorun taksimetreyi devreye sokmak için hız limit kablosunun nerede olduğunu çok acil şekilde öğrenmem gerekiyor. Lütfen yardımcı olun, acil ihtiyaçtan rahatsız ediyorum. 0530********95'den haber bekliyorum sizden.

18 Ekim 2023 16:41 (Şikayetten 25 dakika sonra)

Merhaba,Serdar F. Sizinle yapmış olduğumuz görüşmemize istinaden talebinizi yetkili departmanımıza ilettik. Telefon numaranızı müşteri temsilcisi arkadaşımıza ileterek talebinizi takip edebilirsiniz. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

18 Ekim 2023 21:43

Netice bekliyorum

19 Ekim 2023 11:25

Merhaba,Serdar F. Sizinle yapmış olduğumuz görüşmemize istinaden talebinizi yetkili departmanımıza ilettik. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

19 Ekim 2023 11:49

Çok aciliyetim var

19 Ekim 2023 12:35

23 Ekim 2023 09:17

Günaydın acil netice bekliyorum

Chery Omoda 5 Exc

"Teşekkür ederim... Chery"

45 Gündür Bekleyen ABS Sensör Kabusu

"Omoda aracım için beklediğim ABS Sensör kablosu geldi. 57 günlük bekleyişin sonunda aracımı bugün Ümraniye Atmo'dan teslim aldım. Aracım gayet iyi, temiz ve yıkanmış şekilde bana teslim edildi. Atmo ve Chery çalışanlarına çok teşekkürler"

1 Destek2 Yorum

Chery Akan Trafikte Elektrik Kesti Ve Fren Kilitlendi

5 ay önce satın aldığımız 6.500 km'deki tiggo 8 Pro aracımız yoğun trafikte ilerlerken elektrik kesti. Fren pedalı kilit...

2 Destek2 Yorum

Tümünü Gör