Chery Araçta Kronikleşmiş Hatalar Çok

08 Ekim 2023 01:29

Nisan ayında aldığım tigo 8 Pro aracımda gördüğüm hataları ve aksaklıkları Bursa Günye servise anlatmama rağmen aşağıdaki sorunlar kronik devam ediyor. Aracın Start-stop takılıyor, motor kısmından ses geliyor. Aracı ilk hareket ettirdiğimde otohold aracı gaz vermeden bırakmıyor, gaz verince de araç fırlıyor, bazen patinaja geçiyor. İlk kalkışta vites geç yükseliyor, F1 direksiyon kulakçığı ile yükseltmek istesem de vites büyütmüyor, araç bağırıyor. Trafikte aracı hafiften frenle yavaşlatınca arka frenler az tuttuğundan araç öne yığılıyor. Ekranda takılmalar oluyor. Multimedya çok takılıyor. Rampa aşağı inerken anlık tüketim 20'de kalıyor.

22 Ocak 2024 00:38

Chery Tigoo 8pro sahibi olarak Chery genel merkezi ve bayi olarak bana yaşattığınız sıkıntılar anlatmakla bitiremem resmen buna insan kandırmak denir. Genel merkezle bayi bir birini yalanlıyor çok yazık. Her alıcıya farklı davranılması kabul edilebilir değil.

profile profile profile
09 Ekim 2023 09:51 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhaba,Erdal K. Sizinle yapmış olduğumuz görüşmemize istinaden talebinizi yetkili departmanımıza ilettik. Telefon numaranızı müşteri temsilcisi arkadaşımıza ileterek talebinizi takip edebilirsiniz. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE 0850 480 74 72

12 Ekim 2023 14:12

Merhaba sayın yetkili. Cery gönye ekibi zaten ilgi alaka gösteriyor aracımı daha önce bu şikayet için götürdüm ilgilendiler ama bu sorunlar genel fabrika güncellemesi olmadan bu insanların elinden bir şey gelmiyor. Binlerce tigoo alan insanların ortak sorunu yazdıklarımız yanında radyo frekans adları çıkmıyor gösterge başka ekran yüzü çıkmıyor geri vites ayna inmiyor rampa aşağı yakıt tüketimi sürekli 20 de

Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Chery Pişmanlıktır Tan Oto

Yusuf
16 Mayıs 2024 19:29

Chery Tiggo 8 Pro Start Stop, Park Sensörü Ve Anlık Benzin Tüketimi Hatası

10 Haziran 2024 18:39

Chery Araç Geç Algılama Ve Ön Ses

Yusuf
27 Mayıs 2024 21:05
Volkan sonuçtan hiç memnun değil

Volkan
18 Temmuz 2024 20:44