18 Temmuz 2024 12:37

10.07.2024 Tarihinde Bursa-Gönye Nilüfer bayisinden Omoda 5 Luxery paket aracımı teslim aldım. Teslim aldıktan sonra aracımı kontrol ettiğimde fark ettim aracımın birçok noktasında yapışkan izleri bulunuyordu ve birçok noktada da birden fazla boyada hare izi bulunuyordu. Bununla alakalı olarak Chery Türkiye'ye şikayetimi ilettim ve bana dönüş yaptılar. Ayrıca aracımda CarPlay donma sorunu ve direksiyonun sağa çekme sorunu vardı. Aracımı 17.07.2024 tarihinde Gönye-Nilüfer şubesine götürdüm. Gün içinde de teslim almaya gittim. Araçtaki CarPlay sorunu giderilememiş genel merkezden güncelleme bekliyorlarmış. Sağ çekme sorunu düzeldi dediler daha tam test edemedim. Onun dışında aracı güneş altına çıkarttığımda aracın her noktasında hala hare sorunu devam ediyordu. Sorduğumda satış yöneticisi arkadaş bu normal zamanla geçer gibi saçma sapan açıklamalar yaptı. Durumu tekrar değerlendirdiler boya koruma yapacağız sorunu gidereceğiz dediler. Tamam dedim. Fakat sonra daha bayide iken aracı kontrol ettim ve yıkama esnasında aracımın ön cam fitiline zarar verip yırtılmasına sebep olmuşlar. Bununla alakalı şikayetimi Chery Türkiye'ye bildirdim şube ile görüşmüşler. Bunun için hiçbir işlem yapamayacaklarını bildirdiler. Aracımı sağlam götürdüm maalesef hasarlı şekilde teslim aldım. Müşterisinin arkasında durmayan bu firma maalesef gözümden düşmüş bulunmaktadır. Hakkımı her noktada arayacağım...

profile profile profile
18 Temmuz 2024 13:27 (Şikayetten 50 dakika sonra)

Merhaba, Ali K. Sizinle yapmış olduğumuz görüşmemize istinaden talebinizi yetkili departmanımıza ilettik. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

Ali
Ali
23 Temmuz 2024 15:59

Sorunum maalesef hala çözülmedi...

23 Temmuz 2024 16:10

Merhaba, Ali K. Şikayetiniz yetkili birimlerimiz tarafından incelenmeye devam etmektedir. Süreç sonuçlandığında size geri dönüşte bulunacağız. İyi Günler. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

Zafer
Zafer

Bayiler araçlara sahip çıkmıyor. Aynı durum Yüzbaşıoğlu Chery bayiden aldığım aracım içinde geçerli. Genel merkezinin bayilere herhangi bir yaptırımı yok maalesef.

Şefik sonuçtan hiç memnun değil

Şefik
04 Kasım 2023 22:28
Yetiş sonuçtan hiç memnun değil

Yetiş
15 Ekim 2024 23:30
Sıfır Araç Teslimatında Boya Hasarı Ve Bayi İlgisizliği
Batuhan sonuçtan hiç memnun değil

Chery Araçlarında Airbag Problemi Ve Müşteri Hizmetleri İlgisizliği

Batuhan