Cf Moto Arıza Işığı

Cf Moto Arıza Işığı
23 Nisan 2023 01:27

Cf Moto CLX-250 heritage Modeli motosikletli 20 Nisan 2023 cuma günü bayiden teslim aldım. Bugün 23 Nisan pazar günü akşam saatlerinde motor arıza ışığı yaktı daha motor 311km de. Servise göstermedim ama sıfır motorun daha 300km de neden servis ışığı yakar

24 Nisan 2023 10:15 (Şikayetten 1 gün sonra)
30 Nisan 2023 02:09

Motor şimdi de fan açma problemi başladı dün servise giderken kendiliğinden düzeldi gece tekrar başladı. Severek bağ kurarak aldığım güzelim motorda yazılımsal hatalarla karşılaşmak ve servise bırakmak gerçekten çok üzücü düzeltilebiliyor evet ama ne gerek var daha rodajı bitmedi ve 2 kere ustaya gitmek zorunda kaldım. Rica ediyorum bunları tamamen ortadan kaldırın seviyoruz cf Moto marka motorları ama ustaları sadece bakım zamanları sevdirin yoksa her hafta bir usta öpücek bizi saygılar.

Tefo
Tefo

Merhaba bende aynı sorunu yaşadım daha 210 km'de sorun çözüldü mü

Mert

Ustayla görüştüm yazılım atışması gerekli motoru bırakman lazım dedi dedim haftaya bırakayım. Şimdi de sürekli fan açmaya başladı motor sıcaklık göstergesi göstermiyor kafasına göre vi düzeliyor bir gidiyor bu da yazılımsal bir hataymış. Motor piyasaya gireli 1 yıl oldu kroniklerin yazılımsal olması çok kötü bunun bir an önce önüne geçmeleri lazım insan sıfır motor alınca rahat rahat gezmek istiyor ama servis kapılarına dayanıyoruz.

CFMOTO 250CL-X Motosikletimde Sürekli Arıza Işığı Ve ABS Kilitlenmesi Sorunu

Olgun