Çerkezköy Belediyesi Çerkezköy Barınakları Ve Yetersizliği

7 Ekim 2023 00:091.124

Çerkezköy hayvan barınağında hiçbir şey yok. Emin ellere verdiğimizi düşündüğümüz hayvanlarımız resmen göz göre göre ölüyor. Bir şeyler yapılmasını bekliyoruz. Veteriner de çoğu zaman barınakta yok, 3 saat sonra almaya geliyorlar. Röntgende yok, ağrı kesici yapıp bırakıyorlar.

11 Mart 2024 21:35

Biz de bir cuma günü aksamı bir yaralı köpek için çağırdık. Çalışmıyoruz pazartesi alırız dediler. Ben kızdım başka personel ise nöbetçiler var gelip alacaklar çalışıyoruz dedi. Ama gelmediler. O hayvanın saatlerce basında beklendi. Sonra hayvan çocuklardan korkup kaçtı gitti. Pazartesi mesaj atmışlar geldik köpek göremedik diye. Şaka gibiler gerçekten. Ne insana ne de hayvana yararı yok barınak belediye calışanlarının. Resmen oyaladılar. İğreniyorum böylelerinden

11 Mart 2024 21:31

Sokak kedisi verecektim kısırlaştırmaları için ilk defa oraya. Şu an çok korktum vermesem mi?

Sarıyer Belediyesi Kısırkaya Hayvan Barınağı

21 Temmuz 2024 20:532.285

Kısırkaya hayvan barınağı Yaklaşık 3 hafta önce baktığımız kedimizi halsız görmemiz üzere kısırkaya hayvan barınağına gö...

Sabri Avcılar Parkında Bakımsızlık

Sabri AvcılarParkında Bakımsızlık

Mutlu
Çerkezköy Tepe Spor Salonu Havalandırma Sesi

Çerkezköy TepeSpor Salonu Havalandırma Sesi

Muhammed
Çerkezköy Belediyesi Altyapı Tamiratı Yapılıp Kapandı Asfaltı Da Yapalım Lütfen!

ÇerkezköyBelediyesi Altyapı Tamiratı Yapılıp Kapandı Asfaltı Da Yapalım Lütfen!

Serdar
Çerkezköy Belediyesi Şehit Mustafa Baykuş İlk Öğretim Okulu Yanında Kanalizasyon Taşıyor!

ÇerkezköyBelediyesi Şehit Mustafa Baykuş İlk Öğretim Okulu Yanında Kanalizasyon Taşıyor!

Ümit