Erbaa Cep Klinik Merkezi Becerisi (! ) Ve Faturasız İşlem

11 Kasım 2023 22:08

Erbaa Cep Klinik Becerisi! 11.11.23 tarihinde iPhone 12 Pro telefonumuzu sadece ve sadece batarya değiştirmek için götürdüm. 2 saatlik işlem bırakın telefonu diyerek telefonu aldılar. Aldığımız ve taktırdığımız batarya sonrasında fatura verilmedi. Verilmediği gibi telefonun bana tesliminden 10 dakika sonra alt kasasındaki vidanın yarım takılmış olduğunu fark ettim ve derhal götürdüm. Alt tarafı vidayı takacaktı resmen Vileda'yı bozdu! Bir defa bile telefonumun kasası açılmamıştı. Utanmasa telefonu yeniden dekor edecekti! Söke söke vida bırakmadı üstelik 1,5 saat bekledim. Bir işi bilmiyorsanız yapmayın rica ediyorum ya. Şimdi telefonda bir sıkıntı çıkarsa diye düşünmek zorundayım neden? Umarım sattığınız batarya bu telefona zarar vermez. Bir batarya takmayı bilmeyen insanlar bir de tamir merkezi açıyorlar.
Şikayetçiyim. Aldığım bataryanın faturası yok. Faturasız işlem yasal mı? Kanunu okuyun ondan sonra Cep Klinik Merkezi açın. Gerekli mercilere şikayette bulunacağım. Tüm yasal haklarımı kullanacağım.

06 Mart 2025 23:51
Teknik Serviste Şeffaflık ve Güvenlik Problemleri
Şilan sonuçtan hiç memnun değil

29 Temmuz 2024 15:07

Güvenerek Aldığım Telefonun Batarya Sorunu Ve İlgisizlik

12 Şubat 2025 17:49
Samet sonuçtan hiç memnun değil

05 Haziran 2023 19:55
Pinar sonuçtan hiç memnun değil

23 Ağustos 2024 15:58