Central Hospital Doğum Doktoru Faciası

07 Ekim 2023 18:31

Gün geçmiyor ki Central Hastanesi'nde sorun yaşamayalım. Yaklaşık yedi aydır rutin olarak kadın doğum doktoru olan *** Hanıma hamileliğimle alakalı kontrollerime devam ediyordum ve bu yedi aylık süreç içerisinde daha öncesinde Central Hastanesi'nde olmuş olduğum bademcik ameliyatında aldığım anestezi sonucu solunum durması yaşadığımı neredeyse her kontrolümde ve muayenemde dile getirmeme rağmen hiçbir test vs bir şey yapılmadı. 28 Ağustos günü ***** Hanım doğum için gün verdi ve biz sabah 7'de hastanede testlerim yapıldı. Her şey tamam. Anestezi uzmanı bir önceki ameliyatımdan anestezi uzmanı ****Bey ve alerji uzmanı ****Hanım beni görünce kendileri beni ameliyat edemeyeceğini, doktorumun bu durumdan haberi olup olmadığını sordu ve ben sürekli ******Hanıma bu durumu sürekli belirttiğimi kendisine de dile getirdim ve bu ihmali sözlü olarak eşime ve anneme dile getiren ***** Hanım doğumun olması gerektiği gün doğum katındaki hemşireler zaten gideceğiniz hastanede damar yolu açılacak, boşuna çıkarmayalım diyerek beni hastaneden çıkarttılar. Bu arada detay olarak bebeğimin iki tur kordon dolanması mevcuttu. Central çıkıp Koç Üniversitesi Hastanesine acil doğuma girdim. Doktorun kontrolleri sonucu bebeğimde kordon yaşlanması olduğunu, *** Hanımın bize verdiği bilgilerin eksik olduğu, bebeğin 1 haftadır karnımda gereksiz yere durup riske atıldığı ortaya çıktı.

Muharrem
Muharrem

Doktor adını paylaşabilir misiniz? Aynı hatayı başkaları da yapmasın. Teşekkürler.

Central Hospital'de Anestezi İhmali ve Doğum Krizi

06 Ocak 2025 18:31
Deniz sonuçtan hiç memnun değil

Laboratuvar Sonuçları İçin Geri Dönüş Yapılmıyor, Bilgilendirme Eksikliği Yaşadık

03 Ekim 2025 15:29
laboratuvar-sonuclari-icin-geri-donus-yapilmiyor-bilgilendirme-eksikligi-yasadik-1.jpg

Bostancı Central Hospital Bebek Hemşire Seçimi

11 Nisan 2024 22:49