Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Cemcey Danışmanlık Merkezi Kendi Kafalarına Göre Eğitim Verdiler!

Cemcey Danışmanlık Merkezi Kendi Kafalarına Göre Eğitim Verdiler!
24 Eylül 2024 22:34

Ben güzellik uzmanıyım. Eksik kalan bazı belgelerim vardı. Protez tırnak ve ipek kirpik eğitimi için Instagram üzerinden Ankara Kızılay'da bulunan Cemcey Danışmanlık adında bir firma ile görüştüm ve kaydımı yaptırdım. Ancak eğitim konusunda kendi zevklerine göre eğitim verdiler. 2 haftada 5 gün bile ders alamadım. Üstelik ipek kirpik için ücreti ödedim ama hiçbir şekilde onun eğitimini alamadım. Ücret iadesi istediğimde, eğitim veren öğretmenin işten ayrıldığını ve onunla görüşüp o şekilde ödeme yapacaklarını belirttiler. Ancak 2 gün sonra tekrar yazdığımda, paramızı eğitim veren öğretmenin ödeyeceğini ilettiler. Ben ödemeyi firmaya yaptım ve dekontlarımda duruyor. Benimle dalga geçer gibi konuşmaları da cabası. Üstelik kayıtları bile doğru düzgün tutmuyorlar. Bana MYK belgesi verdiklerini söylediler ama kendi e-Devlet üzerinden hazırladıkları eğitim belgesini vereceklerini söylediler. Daha sonra sizden ricam, bu işletmenin incelenmesini ve ücretimin iade edilmesini istiyorum.
İşletme içerisindeki bütün protez tırnak masalarını kiraya veriyorlar. Genelde kapılarını kapatıp o şekilde müşteri kabul ediyorlar.

Buğra
Buğra

Belgenizi alabildiniz mi acaba

02 Ocak 2025 16:04
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Sindy Nail Art (Ankara) Protez Tırnakta Hem Kalitesiz Hizmet Hem Mağduriyet!

27 Nisan 2025 12:39
Sindy Nail Art (Ankara) Protez Tırnakta Hem Kalitesiz Hizmet Hem Mağduriyet!

08 Aralık 2024 13:38