Emre sonuçtan hiç memnun değil

14 Mart 2025 10:51

10 Mart'ta sipariş verdim, hâlâ kargoya verilmedi. Ramazan bitince verecekler herhalde. Mübarek gün, ayıp ya hu. Vermeyecekseniz kapatın internet alışverişini, bizleri de mağdur etmeyin! Kilosuna bilmem ne kadar para ödeyip de bir de böyle mağdur edilmek gerçekten bravo.

Mahmut sonuçtan memnun

21 Temmuz 2023 22:12
"Ürünler tek kargoda yollanmış bundan dolayı bu şekilde bilgi eksikliği olmuş. Arayıp bilgi verdiler, teşekkürler. Bu gibi durumlarda öncesinde göndericiye bilgi verilse bu şekilde bir sürece gerek kalmazdı, hızlı dönüş için yinede ayrıca teşekkür ederim."
Hacı Şerif Kargo Sorunları Ve Teslimat Gecikmeleri
Demir sonuçtan hiç memnun değil

Siparişim Defalarca Hatalı İşleme Alındı, Ücret İadeleri Yapılmadı

03 Eylül 2025 15:37
siparisim-defalarca-hatali-isleme-alindi-ucret-iadeleri-yapilmadi-1.jpg
Nursen sonuçtan memnun

08 Mart 2024 17:22
"Benimle iletişime geçen hanımefendinin adını hatırlamıyorum okuyorsa k. Bakmasın gerçekten ama, kendisine ben teşekkür ederim açık ve net bir şekilde doğruya doğru bana süreci aktardığı için, böyle insanları daha çok aramızda görmek dileğiyle :)"
Karaköy Güllüoğlu Online Sipariş Gecikme Saçmalığı
Karaköy Güllüoğlu Online Sipariş Gecikme Saçmalığı
Erdem sonuçtan memnun

22 Temmuz 2024 12:44
"Şikayete konu markadan ziyade Şikayetvar sitesine teşekkür ederim... Buraya yazana kadar olan 25 günlük sürede çözüme ulaşmayan konu 3 günde çözümlendi."
Karaköy Güllüoğlu Siparişim Ne Yerine Ulaştı Ne De Tarafıma İade Yapıldı!
Muhammed sonuçtan çok memnun

16 Şubat 2024 19:42
"Durumu düzelteceklerini ifade eden firma yetkilisi ısrarlarıma rağmen hediye de gönderdi. İlgilerine ve nazik yaklaşımlarına teşekkür ederim"
Hacı İsmailoğlu Ciddi Kurye Sorunu