Çelebi Group Nova Sitesi Bitmeyen Problemler

08 Ağustos 2024 16:58

Çelebi Nova sitesinde asansörler yapılmıyor. Biz her gün 10 katı yürüyerek inip çıkmak zorunda kalıyoruz. Apartmanların içinde hala İnşaat artıkları ve pislikleri duruyor. Yaşlılarımız ve çocuklarımız asansör olmadığından dolayı ciddi anlamda zorlanıyorlar.

İnşaat firmasının bu konuda 2 senedir hiçbir şey yapmıyor. Muhatap bulamıyoruz. Kapılar sürekli yüzümüze kapatılıyor. Milyonlar verdiğimiz binalarımızda söz verilen hiçbir şey yapılmadı. Asansörlerde sürekli insanlar kalıyor Can güvenliğimiz Kalmadı asansörlerin Kullanma talimatları da yok.

20 Eylül 2024 12:01 (Şikayetten 1 ay sonra)
Serkan
Serkan
20 Eylül 2024 22:26

Bu kadar samimiyetsiz ve ciddiyetsiz başka firma görmedim. Firmanın batması veya işi batırması bizim umurumuzda değil. 1 sene boyunca 10 kat merdiven çıktık. 2 yılda değişen hiçbir şey yok. Çalışıyor dediğiniz asansörde etiketleri netaş tarafından denetlenerek yapıştırılan ve kullanıma açılan asansörde 2 hafta önce eşim ve çocuğum kaldı. Psikolojileri bozuldu. Daireleri satarken rezidans hizmete ve problem gelince laf ebeliği. Kayapa da yaptığınız kentsel dönüşüm olmayan binalarınızı da gördük. Bayağı özen gösterilmiş utanmadan reklamını yapıyorsunuz. Biraz samimi olun. Şirketinizin güvenilirliği kalmadı. Bu firmadan ev değil kulübe bile satın alma. 870 bin tl çok büyük paraymış gibi bilgi veriyorsunuz. Kendinize ve firmanıza biraz saygınız olsa bu problemleri çözüp bu kadar insana bunca eziyeti yapmazdınız yazık. Ayıp sıfır esnaflık sıfır hizmet.

Bülent
Bülent

Merhaba, bu iş site yönetimi çözmeli. Genelde müteahhit firma geçici yönetim kurar ve maalesef bu yönetim hizmet üretmez hatta ayıp örter. Bence yönetiminizi değiştirin. Biz yeni mahkeme kararı ile yeni değiştirdik, artık siteyi oturan malikler yönetiyor. Bilgi almak isterseniz özelden görüşelim

Çelebi Group Nova Sitesi Sorunlar

09 Temmuz 2024 13:09
Bengisu sonuçtan hiç memnun değil

05 Haziran 2024 15:43

06 Mart 2025 19:57