Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Caterpillarayakkabi.net Caterpillar Ayakkabı İlk Aylarında Su Geçiriyor Marka Red Cevap Veriyor

01 Eylül 2024 11:24

14 Aralık 2023 tarihinde Malatya Boyner mağazasından 2449₺'ye Caterpillar 44 numara outdoor su geçirmez ayakkabı satın aldım. Satın alınan tarihten yaklaşık iki buçuk-üç ay içerisinde normal, düzgün ve temiz kullanımıma rağmen üründe su geçirmesi olmaya başladı. Ürünü 3. ay içerisinde Boyner mağazasına giderek 1. inceleme için gönderdim ve red cevabı geldi. Mağazaya tekrar gidip 2. inceleme için gönderdim ve ürün inceleme bitip geldiğinde üretimden kaynaklı bir sorun görülmediği, bu yüzden bir şey yapamayacaklarına dair yazı yazmışlardı. Tekrardan 3. inceleme için ürünü gönderdiğimde de yine marka red cevabı verdi. Bu inceleme sürecinde yeni ayakkabı satın almam gerekti ayrıca. Ürünün bir şekilde marka veya mağaza tarafından değişimi veya hediye çeki tarzında bir şekilde mağduriyetimin giderilmesini istiyorum. Ayakkabının çöp olmadan ve Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru sürecinde uğraşmadan sorunumun çözülmesini istiyorum. Lütfen.

Enfal sonuçtan hiç memnun değil

06 Ocak 2025 14:51
Ali sonuçtan çok memnun

14 Eylül 2024 01:58
Caterpillarayakkabi.net Boyner Pangaltı Caterpiller Marka Kalitesiz
Özcan sonuçtan hiç memnun değil

14 Şubat 2024 21:10
Abdurrahman sonuçtan hiç memnun değil

Abdurrahman
22 Aralık 2023 11:03
Cat-turkiye.com Boyner Cat Marka Ayakkabıyı Defolu Ve Kullanılmış Çamurlu Gönderdi
Süheyla sonuçtan hiç memnun değil

Lutvelizade'den Alışveriş Pişmanlığı!

Süheyla