Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Servisi Sonrası Laptopumda Büyük Hayal Kırıklığı

15 Aralık 2024 00:05

Bir hafta önce Excalibur G870 model laptopumu sadece bataryası arızalandığı için garantiye gönderdim ve sadece bataryasının değişmesini başka işlem yapılmamasını ısrarla rica ettim. Gönderdiğime bin pişman ettiniz. Ciddi olmayan sıkıntılarım şunlardı bilgisayara format atılmış ve format sürücüler bile yüklenmeden yarıda bırakılıp gönderilmiş. Hadi bunu ben halledebilirim ilk şarja taktığımda şarj olmadığını gördüm. Direkt içini açtım ya şarj soketini bile yerine takmamışsınız bu nasıl iş ahlakı? Bu nasıl hizmet? Ayrıca ciddi olan sorunlarım;

1- İçerisi toz ve kir içerisinde
2- Yeni takılan batarya resmen asfaltta sürüklenmiş gibi görünüyor.
3- cihazımın üzerinde ve içinde makyaj izleri vardı fondöten temizledim.
4- içerisindeki koruma bandı şu boydan olan siyah bant o kadar özensiz sökülüp takılmış ki her yeri havada.
5- en önemli kısım piyasadaki en pahalı termal macunu kendim sürmüştüm. Sıcaklık değerlerim en ağır oyunda bile 80 derecelerdeydi. Soğutucu blogu söküp macun bile yenilemeden geri takılmış. Boşta bile sıcaklığım 99 derece. 1000 TL daha bana masraf açtınız.
6- Cihazımın kutusu resmen paramparça olmuş ben o kadar özenerek sakladım verdiğiniz değer bu kadar mı? Hiç mi marka itibarınız yok.

Bu kötü deneyimimin sonuçları ne olacak? Nasıl telafi edeceksiniz? Ya da bu yazdıklarıma belkide hiç takılmayacaksınız bile. Keşke ikinci el batarya alsaydım da kendim taksaydım sinir krizi geçiriyorum...

Not: Servis No 003405343
Seri No sr003212916

Duru sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Sürecinde Yaşanan Teknik Sorunlar Ve Servis Deneyimi

14 Mayıs 2025 21:47
Garanti Sürecinde Yaşanan Teknik Sorunlar Ve Servis Deneyimi
Bedirhan sonuçtan hiç memnun değil

Casper Excalibur G870 Şarj Sorunu

22 Aralık 2023 23:03
Vulon sonuçtan hiç memnun değil

20 Nisan 2024 23:41

Casper Excalibur G870: Yüksek Voltaj Sorunu Ve Donma Problemleri