Burak sonuçtan hiç memnun değil

Casper Nirvana Gerçekten Pişmanlıkmış

16 Ocak 2024 12:20

2 Ocak 2024 tarihinde Casper Excalibur marka bilgisayarımı oyun oynarken yaşadığım göz kırpma sorunu sebebiyle servise gönderdim. Servis, bu sorunun RAM'den kaynaklandığını ve RAM'in değiştirilmesi halinde düzeleceğini belirtti. Ücret karşılığında serviste 16 GB RAM takıldı ve bilgisayara format atıldı. Servis, sorunun giderildiğini ifade etti; ancak cihazımdaki aynı sorunlar devam ediyor. Müşteri hizmetlerini defalarca aradım, sorunla ilgili videolar gönderdim; 'dönüş yapılacak' denmesine rağmen geri dönüş olmadı. E-posta ile durumu bildirdiğimde ise tek aldığım yanıt, sürücüleri güncellemem gerektiği yönünde oldu. Sürücülerin zaten güncel olduğunu belirtmeme rağmen herhangi bir cevap alamadım. Bilgisayarı aldığım günden bu yana çeşitli sorunlarla uğraşmaktayım. Eğer cihazda bir sorun varsa geri alınmasını, sorun yoksa onarılmasını talep ediyorum.

06 Şubat 2024 11:45

Servisin verdiği yanıt ekran çözünürlüğünün yüksek olmasından kaynaklı veya oynadığımız oyunun yazılımında sorun varmış. Ya dalga mı geçiyorsunuz. Ekran kartının desteklediği tüm çözünürlükte ben oyunumu oynarım ve tüm oyunların yazılımı mı bozuk? Böyle bir şey olabilir mi

07 Şubat 2024 00:51

Cihazı 06.02.2024 tarihinde servisten aldım. Ve her zaman oynadığım daha önceleri göz kırpma sorunu olmadan oynadığım oyunu yükledim. Ancak halen göz kırpma sorunu devam ediyor hem de artmış bit şekilde. Anlamakta güçlük çekiyorum nasıl olur da bu cihazda bir sıkıntı olmaz? Ben bu şekilde nasıl bu cihazdan yararlanacağım?

Yorumlar (9)

Uğur

Gelişme ne oldu bende de aynı cihaz var ekranda ölü pixel çıktı garantiye gönderdim ekran değişti değiştirdikleri ekranda yine ölü pixel çıktı ve yine gönderdim değişti şaka gibi fakat bundada beyaz iğne ucu kadar nokta var bazı yerlerde onu göremiyorum diyorlar video attım foto attım. 2 sefer sorun yok denildi 3. Sefer gönderdim sesli video ile Touch pad sende donuyor mu onunda videosunu attım ve dediğim şey artık değiştirilmesini istediğimi talep ettim toplam 6 sefer garantiye gitti geldi neymiş efendim değişim yapamıyorlar miş şimdi beni arayacaklar yapacağız diye diyeceğim şey PC yi kökten değiştirin olacak 😤 her seferinde aynı sorun tabii bana yine sorun yok denilip geri gönderilir ise Tüketici Mahkemesi'ne direk

Uğur

Ve de en sonunda değiştirdiler yine pixel hatası yok dediler en sonunda patladım 6 kere servise göndermiştim 2 sinde ekran değişmiş ve yine var bu sefer görmüyoruz. Dediğim şey benim gözüm kor sayalım tamam o zaman foto attım video attım onlarda mi yalan konuşuyor derken em sonunda tamam Muş. Memnuniyeti için urunu değiştireceğiz sıfırı ile fakat aynı sorun yine devam ederse kariamiyacaklarmis garanti olduğu halde bakalım gelen PC de ne olacak çok merak ediyorum.

Berk
Berk

Öncelikle geçmiş olsun diyorum. Bende excalibur marka monitör aldım aldığım günden beri paramızla rezil olduk. Servise gönderdim değişim kararı geldi yeni üründe aynı ekranda gidip gelmeler oluyor sorun tamamen ekranın panelinden kaynaklı bunun tek çözümü iade edip başka yerden almak.

Burak

Teşekkür ederim. İşim ilginç tarafı servis üründe herhangi bir sıkıntı yoktur demesi. Oynadığım ürünlerin video kayıtlarını gönderiyorum yine ikna olmuyorlar. Biz denedik sorun yok diyorlar. Denedikleri oyunu soruyorum biz isim veremeyiz diyorlar. Dediklerine göre oynadığım oyunlarda sıkıntı var ama tüm oynadığım oyunlarda aynı sıkıntı oluyor. Vallahi pişman oldum keşke almasaydım, demişlerdi ama ben dinlemedim. Size de çok geçmiş olsun, para tekrar kazanılır ama insanları bu kadar uğraştırmaları çok can sıkıyor. Oyun oynayalım biraz kafamız dağılsın diye aldık daha da stres sahibi olduk.

Serkan
Serkan

Sonuç ne oldu? Ben de 23.10.2023 te İskenderun Teknosa'dan Casper excalibur g870 dizüstü bilgisayar 37000 TL aldım. Birkaç gün sonra görev yöneticisinde ve yenileme yaptığımda klasörlerde titreme olmaya başladı. 3 defa servise gitti geldi. Güncelleme sonrası sorun yine olmaya başladı. Değişim istedim ama kabul edilmedi. Mahkemeye başvursam kazanır mıyım? Bu arada bence grup kurmalıyız. Belki toplu hareket edilirse sonuç alınabilir.

Burak

Sonucun değişeceğini pek sanmıyorum. Çünkü açıklama kısmında oyunun yüksek çözünürlükte oynandığı takdirde sorunun devam edebileceğini söylemişler. Sonuçta bu oyun bilgisayarı ekran kartının desteklediği tüm çözünürlükte ben oyunumu oynamam lazım. Dördüncü defa servise gönderdim her defasında farklı çözüm önerileri sundular. Yarın alacağım servisten gelmiş bakalım gelişmeleri yazarım

Melis
Melis

Aynı şikayetle 3 defa servise verilip düzelmiyorsa sıfır vermek zorundalar Servise verirken aynı şikayetin yazılmasına dikkat et, farklı şekilde yazilmamali. Bence de grup kurmalıyız Casper servisleri çok kötü, marka olarak da kötüymüş demek ki.

Reyhan
Reyhan

Aynı şeyi ben de yaşıyorum. Casper tam anlamıyla bir pişmanlıkmış keşke almadan önce bu yorumları okusaydım ama iş işten geçti. 12. Ayda Casper Nirvana aldım ekran beyaz çizgili çıktı servise gönderdiler kullanıcı hatası dediler para istediler. Daha kutusunu açtım o kadar telefon trafiğiyle kavgayla bir sonuca varamadım tamir edip bana göndereceklermiş. Sıfır aldım kasko yaptım ama daha elimi sürmeden ikinci ele düştü. Casper mı bir daha asla.

Burak

Keşke alma diyenleri dinleseydim. Hem paramız çöp oldu hem de sinir stres sahibi oldum. Sürekli arıyorum bu cihazı tamir edin edemiyorsanız değiştirin ama yok yapamıyorlar. Ben gönderiyorum onlar yaptık diye tekrar gönderiyorlar

Mustafa sonuçtan çok memnun

26 Ekim 2023 00:37
Arzum sonuçtan hiç memnun değil

07 Kasım 2023 19:54

14 Şubat 2024 02:36