30 Mayıs 2023 00:06

Casio AW-80D-1AVDF model hatıra saatimi yıllardır kullanmaktayım. Kullanıma ve zamana karşı yıpranmaya bağlı olarak saat kasası dış kısmında deformeler ve renk atması oldu.

Severek kullandığım saatin kasasını ücretini ödeyerek satın alıp değiştirmek istiyorum ancak sormadığım hiçbir yer kalmadı tüm saat satıcılarına ve yetkili teknik servis denilen yerlere sormama rağmen bu saatin kasasını bulamadım.

İlginç olanın ise saatin hala sıfırının satışta olması. Ürün eski bir ürün olmasına rağmen hemen her yerde sıfır satışı devam ediyor. Yıllardır satılan bu saatin yedek parçasında nasıl problem yaşanıyor ayrıca anlamıyorum. WhatsApp dan teknik servisle yaptığım yazışmada teknik elemanlar hiç ilgilenmiyor ve yardımcı olmadan görüşmeyi sonlandırıyorlar.

Ben bu saatin yedek parçasını Casio Türkiye'den bulamayacaksam nereden bulacağım. Lütfen satış yaparken ilgilendiğiniz gibi, satış sonrası müşterilerin ihtiyaç duyduğu yedek parça problemi ile de ilgilenin. Böylesi bir markaya bu hiç yakışmıyor.

Yukarıda model numarasını belirtmiş. Öldüğüm saat kasasının temini ve satın almam için Casio Türkiye nin ilgilenmesini ve sorunumun çözülmesini talep ediyorum.

profile profile profile

Beytullah
Beytullah

Aynı şekilde bende denedim ve ne servislerden ne de satıcı bayilerden bir cevap alamadım. Hem sıfır ürün satıyorlar hem de onu bulamazsınız eski model diyorlar. Tam 20 yıl önce almıştım babama hediye ettim ve yıllardır kullanıyordu. Kasası plastik olduğu için kordon PİM yerinden kasası kırıldı ve kasasını bulamıyorum. İnternetten WhatsApp tan teknik servislere resimli mesajlar atıyorum, cevap yok. Bulan olursa lütfen benimle de paylaşsın.

Casio Turkey'in Satış Sonrası Markaya Yakışmayan Yedek Parça Sorunu

Fatih sonuçtan hiç memnun değil

27 Haziran 2024 01:44

08 Temmuz 2024 00:41
Ersa Saat Teknik Servisi Mağduriyeti
Halil sonuçtan hiç memnun değil

05 Aralık 2024 17:10