Casino Mega Para Çekimlerini Ödemiyor

27 Ocak 2023 04:18

Casinomega çekim yaptırmıyor. 1,5K bakiye 200K oldu göstermelik 10K yatırdılar zaten günlük 10K limit var deyip 1 haftada yatırdılar onu da. Sonra da kalan parayı harcayın oynayın bitirin vs gibi saçma şeyler söylemeye başladılar. Müşteri temsilcileri sürekli oyalıyor. Piyasadaki en kötü site, kimse girmesin.
Öncesinde bin tane vaat veriyorlar, yatırımlar yapılırken ve kaybederken en değerli oyuncu siz oluyorsunuz sonrasında kazanırsanız esas oyun başlıyor!.

profile profile profile

Yorumlar (5)

Bülent
Bülent
Benzer Şikayeti Var

Casinomega çetesi gerçekten çok iyisiniz. Dünya kadar şikayet platformlarında adına fake işlerde bir numaraya oynuyoruz konulu klipler çekilmiş ve yayımlanmış oluşum olarak hala aynı isimle bu kadar safı nasıl bulabiliyorsunuz. Siz oyuncular piyasada dolu fake site var ama siz gittiniz tek para ödemeyeni seçtiniz. Ayrıca buradaki tüm şikayetler ödeme yapmaması üzerine para hayali kurma boşuna gelecek diye

Ali
Ali
Benzer Şikayeti Var

Aynı dert bende de var 24 k çekim talebim reddedildi canlı destek üye temsilcisi vs derken günlük çekim 10 k dediler bende 10 talep verdim 4 gündür beklemede hiçbir şey yaptıkları yok

Furkan
Furkan

Dönüş oldu mu dostum benimde böyle bir sıkıntım var

Efe
Efe

Mail adreslerinizi verebilir misiniz? Bu durumu konusalim. Toplu şikayet edelim.

Fena
Fena
Benzer Şikayeti Var

Benim hesap incelemeye girdi. 10 gün oldu. Sonuç yok. Seninki çözüldü mü. Yayından kaldırmışssın.

Oguz sonuçtan hiç memnun değil

Casinomega Para Çekme Taleplerim Günlerdir Sonuçlanmıyor Net Bilgi Verilmiyor

26 Kasım 2025 00:03
casinomega-para-cekme-taleplerim-gunlerdir-sonuclanmiyor-net-bilgi-verilmiyor-2.jpg
casinomega-para-cekme-taleplerim-gunlerdir-sonuclanmiyor-net-bilgi-verilmiyor-1.jpg

Casinomega'da Sürekli Geciken Para Çekme İşlemleri Ve Güven Sorunu

15 Kasım 2025 20:42