Emre sonuçtan hiç memnun değil

Antalya Terracity Carwax!

07 Temmuz 2024 14:15

02.07.2024 tarihinde kurumsal olduğu için yeni aldığım aracımın iç ve dış detaylı temizliği yapılsın diye Antalya Terracity AVM deki Carwax şubesine götürdüm. Amacım özellikle aracın iç detaylı temizliğini yaptırmaktı fakat bana paket halinde bir teklif sundular ben de kabul ettim. İçerisinde seramik koruma iç dış detaylı temizlik klima bakımı ve ozonla temizleme gibi işlemler vardı. Şu kadarını söyleyeyim gerisini siz anlayın arabanın bırakın detaylı temizlenmesini ön ekran panelini dahi sonradan kendim sildim. Bu nasıl detaylı temizlik dediğimde ise yapıldı abi şeklinde ciddiyetsiz itici ve işini düzgün yapmadıklarını anladığım bir tutumla karşılaştım! İstanbul'daki şubelerden farklıdır diyerek gittiğim yerde İstanbul'daki şubelerden daha kötü bir hizmet aldım. 7,500 TL ödedim ve aldığım hizmet sadece seramik kaplama oldu o da son dakika aceleyle yapıldı verildi. Bu Carwax a ilk ve son gidişim bir daha asla gitmem çevremi de göndermem. Bu kadar profesyonellikten ciddiyetten uzak insanı aldatmaya yönelik davranışlar elbette size her geçen gün olumsuz yansıyacaktır. Ülkemizin işini iyi yapan aldığı paranın karşılığındaki hizmeti iyi veren işletmelere ihtiyacı var maalesef her taraf nasıl kandırırız mantığındaki işletmelerle doldu. Benim 7,500 liram çöp olmuş olabilir ama sizin kaybettiğiniz şey işletme itibarınız ve bu paradan daha önemli bir şey.

08 Temmuz 2024 01:50 (Şikayetten 11 saat sonra)

Merhabalar Öncelikle kusurumuza bakmayın lütfen sanırım 5 gün yapılmış görünüyor söyleminize göre keşke hemen dönüş yapsaydınız efendim lütfen araç plakası ve iletişim bilgilerinizi [email protected] ye yazın dilediğiniz zaman ücretsiz tekrar yapalım efendim teşekkürler

08 Temmuz 2024 09:22

5 gün geçmesi ya da 50 gün geçmesi değil önemli olan bence karşılığı verilmeyen hizmet. İşlerini düzgün yapsalardı buraya şikayet değil teşekkür yazardık emin olun.

08 Temmuz 2024 20:17

Ben işlem açısından söylüyorum hemen çözüm üretilirdi diye efendim dönüş yapın telafi edelim

08 Temmuz 2024 20:26

Antalya'daki şubenize bir daha asla gitmem güvenim de kalmadı açıkçası. Ama başka bir şubenize gidebilirim. (Afyon olabilir) Aracın detaylı iç temizliği, motor temizliği, klima temizliği, petek temizliği ( özellikle baktım toz içindeydi), far temizliği, koltuk temizliği bunların hiçbiri yapılmadı. Ama sattıkları pakette bunlar vardı. Gerçekten kendimi aldatılmış ve kandırılmış hissediyorum. 7500 TL para verdim yani.

08 Temmuz 2024 21:16

Başka şubemiz yok maalesef efendim her bayi Francesh o yüzden kendi bünyelerinde bayiler sorumludur istediğiniz zaman gelin Özdilek AVM şubesi de bize ait orada da yaptırabilirsiniz isterseniz teşekkürler

09 Temmuz 2024 12:01

Antalya ya tekrar gelirsem sizinle iletişime geçeceğim o halde.

Gökmen sonuçtan hiç memnun değil

Gökmen
08 Temmuz 2025 19:01
Araç Yıkama Hizmetinde Yetersiz Temizlik Ve Telafi Eksikliği
Salih sonuçtan hiç memnun değil

Salih
01 Ekim 2023 01:00