Zafer sonuçtan çok memnun

Carvak'a Araç Satma Hakkında

Carvak'a Araç Satma Hakkında
14 Eylül 2024 18:38
Zafer'in Teşekkür Mesajı
“Firma sorunla ilgilendi, müşteri memnuniyetine önem verdi. Süreci takip eden Yetkili personel firma kalitesine özen gösterdi. Teşekkürler”

Carvak'a aracımı satmak için fiyat teklifi aldım. Diğer firmalara göre iyi teklif verdi. Firma yetkilisi tarafından arandım. Araç bilgileri doğrulaması yaptılar. Sonrasında randevu oluşturduk. Kendilerine siz diğer firmalara göre çok yüksek fiyat verdiniz. Yanlışlık yok değil mi diye sordum. Aracım 2020 model Citroen C3 manuel araçtı. 954.000 TL fiyat verdiniz dedim. Fiyat doğru aracın değeri bu dediler. Tamam dedik ve 14 Eylül 2024 saat 14:00 de Vialand Carvak noktasına gittim. Görevli arkadaş kayıt açtı. Açarken de ne teklif verildiğini görmüş olmalı. Yüksek fiyat verdiklerini söyledim. Aracımı ekspertiz muayenesi için aldılar. Yaklaşık 1,5 saat kadar bekledik. Görevli arkadaş kontrollerin bittiğini söyledi. Beraber araç başına gittik. Araç için yanlış fiyat vermişler dedi. Bende baştan ben arayan kişiye özellikle sorduğumu fiyat normal dediler diye ifade ettim. Özür dilediler. Aracıma 585.000 TL fiyat verdi. Böyle şey mi olur. Bak nereden geldik, burda bekledik bir sürü vakit kaybettik. Madem o zaman baştan söyleseydiniz muayene yapmasaydınız dedim. Araç da bir şey yok araba güzel dedi. Araç kontrolleri yaparken göremiyorsunuz. Araca Herhangi bir zarar verdiler mi, araç dan bir şey söküldü mü, değişti mi bilemiyorsunuz. Ben bu Carvak firmasının ne yapmaya çalıştığını anlayamadım. Aracımla ilgili içimde kuşku oluştu. Mağduriyetim cabası. Kamu oyunun bilgisine

16 Eylül 2024 10:02 (Şikayetten 1 gün sonra)
16 Eylül 2024 16:49

Semih sonuçtan çok memnun

Semih
06 Ekim 2024 09:48
"Geri bildirim ve özürlerini tarafıma ilettiler. İlgi ve alaka için teşekkür ederim."
Begüm sonuçtan hiç memnun değil

Begüm
24 Temmuz 2024 16:27

Celal
17 Ekim 2024 17:34
Carvak'ta Ekspertiz Sonrası Ani Fiyat Düşüşü Şoku
Carvak'ta Ekspertiz Sonrası Ani Fiyat Düşüşü Şoku
Alper sonuçtan hiç memnun değil

Carvak Ekspertiz Sonrası Tekliften Yüksek Oranda Kesinti Yaptı Açıklama Yok

Alper
28 Ağustos 2025 18:56
carvak-ekspertiz-sonrasi-tekliften-yuksek-oranda-kesinti-yapti-aciklama-yok-2.jpg
carvak-ekspertiz-sonrasi-tekliften-yuksek-oranda-kesinti-yapti-aciklama-yok-1.jpg