Gözde sonuçtan hiç memnun değil

Capacity AVM Capacity Güvenlik Sorunu

29 Temmuz 2024 21:40

Capacity AVM'ye alışveriş için gitmiştim. Alışveriş yaptıktan sonra Pelit'e girmek için AVM kapısından çıkmak gerektiğinden çıktık ve 15-20 dakika sonra tekrar Pelit'in kapısından AVM'ye giriş yapmamız gerekiyordu. Otoparka inmemiz için elimdeki poşetleri X-ray cihazının yan tarafına bırakıp geçtim. Küçük cüzdan tipi çantamda sadece kartlarım ve paralarım olduğu için, şimdi AVM'den çıktık ve kısa süre içinde tekrar giriyoruz diye koymadım dedim. Güvenlik görevlisi çantayı X-ray cihazına koymamı sert bir emir kipiyle, kaba bir şekilde söyledi. Saat 20.00 civarı orada bulunan güvenlik görevlisi, eşim de 'şimdi çıktık' diye tekrarlayınca çantayı (küçücük, el kadar bile olmayan çantayı) içini açtırıp hem dedektör hem de yasal olmayan şekilde açıp baktı. Poşetleri yandan geçirmeme rağmen dedektörle tek tek kontrol etmeye başladı. Zaten AVM'den almışım, az önce çıkmışım, yandan geçirmişim. Bu ne sert üslup, hareket ve konuşmalar! Hiçbir şekilde cevap vermememe rağmen 'Bu ne, bu ne?' diyerek tek tek soruyor. 'Evet' dedim, yürüdüm. 'Ne oluyor?' diye bağırarak konuşmaya başladı. Pardon da, özel güvenlik kendilerini ne zamandan beri polis sanıyor? Oraya görevlendirmeden önce güvenlik görevlilerinize eksik olan nezaketi öğretmenizi talep ediyorum ve görevlerinin polislik değil güvenlik olduğunu öğretmenizi de talep ediyorum.

Cem sonuçtan hiç memnun değil

16 Nisan 2024 22:29
Semra sonuçtan hiç memnun değil

AVM Güvenlik Personelinin Saygısız Tavırları

03 Kasım 2024 14:37