Elif sonucu yetersiz buldu

Can Motor (Antalya) Can Motor Eldiven Kusurlu Ürün İlgisiz Mağaza

07 Temmuz 2023 11:37

Antalya Can Motor dan 19 mayısta 530 TL kredi kartımla motosiklet eldiveni aldım. Bir hafta içinde sol başparmak arası söküldü hemen götürüp verdim aldılar iade ya da değişim yerine terzilere yollamayı seçtiler. Asla iletisim kurmadılar bilgi vermediler uğradım aradım müşteri var deyip geçiştirildim. Defalarca aradım mesaj attım paranızı vereceğiz başka mağazalardan yaparsınız alışveriş dediler 😂 sanki oradan alacakmışım gibi. Neyse hala yazışıyoruz. Merak ediyorum kask olsaydı ben 1.5 aydır beklemeye alınacaktım ve motor kullanmayacak miydim?
Kendi Eski püskü eldivenimle sürdüm olmadı Trendyol'dan para ödeyip yeni aldım can motora WhatsApp'dan attım bakin dedim. Hala iletişim yok para iadem yok. Eldiven ortada yok.
Müşteri böyle hiçe sayılamaz. Altı ustu eldiven mi deniyor 530TL mi deniyor?
Dun para iadesi yapıyorum diyen firma bugün fişimi sordu. Artık pes gerçekten
Asla alışveriş yapılmaz gitmem de
Beni sonunda buraya bunu yazdırana kadar yordular

Yorumlar (7)

İsa
İsa

Kardeş ben daha yeni ürün aldım. Gayet de ilgilendiler ne zaman arasam telefonu açtı yardımcı oldular. Aradan 3 gün sonra arayıp sordular herhangi bir sorun var mı diye. Sattıkları malın arkasındalar kardeş burda önemli olan insanlara nasıl gidildiği siz nasıl. İnsanlara giderseniz size öyle gelirler bir sorun varsa tek taraflı değil dır 😀

Elif

Şikayetler rahatszliklar dile doğru yerde getirilince mesela burası gibi :) ilgilenmiş olmaları güzel sizin adınıza sevindim

Tanju

Hanımefendi şimdi eldiven aldınız evet hata çıkmış olabilir evet ona da ok sistem var anlarmısınoz bilmiyorum ama siz bu ürünü bizde parayla alıyoruz ya hani firmadan bize hediye ya da ücretsiz vermiyorlar siz şikayetinizle ilgili getirdiniz biz bunun dosyasını açtık ve firmaya gönderdik tabii ki sizden fişini faturasını isteyeceğim firma bana onu soruyor terzi işlemine gelince kasap a göndermeyeceğiz terziye göndereceğiz tabii ki kullanıma engel bir durum ya da hata olmayacak şekilde terzide yapılması için ama biz yine hani insan gibi bilmem anlarmısınız firmaya değişim için gönderdik firmadan cevap gelmeden ben bunu cebimden değiştiremiyorum malum firmanı cevabına göre cevap vermem lazım sonra mağazaya geldiniz ters ters konuştunuz bende personele dedim ki hanım efendiye iadesini yapın geri verin iadesini siz daha ne istiyorsunuz ben onu merak ettim 2 katınımı iade almak istiyorsunuz amacınız ne paranızı da geri alıyorsunuz kişisel bir sorununuz varsa söyleyin iyi günler

Elif

Mağazanıza gelip o ters ters konuştuğum ithamın arkasında durunuz görüntüyü veriniz Yoksa dürüst bir ifade kullanmış olmazsınız Bu ciddi bir durum bilginize

Elif

Siz zaten hiçbir şey yapmadınız ki. Sorun da bu tüm sureci kendim takip ettim yazdım aradım Soruma cevap alamadım hala : Bir defa bilgilendirme yapıldı mi ürün surda söyle oldu şu kadar sürede teslim dediniz mi? Yok 1.5 ay ne bekledim ben eldivenin icadını mı? Hakkını arayan insana düşman gibi tavır almak yerine müşteri yerine koyup bir defa kusura bakmayın deseydiniz bu kadar gerilim olmaz size anlayış gösterirdim Demek ki müşteriniz olmakla en basta yanlış yaptık Size de iyi Günler

Tanju

Bizden memnun olursunuz olmazsınız bizim daha fazla yapabileceğimiz bir şey yok nasıl düşünüyorsanızda öyle düşünebilirsiniz iyi günler

Elif

Üslubunuzla ilgili sıkıntıyı acıkça yine belli ettiğiniz için teşekkürler zira sizde en çok bundan şikayetçiyim. Müşteri azarlamaya hakkınız olamaz İthamlara gerek yok bunu tavsiye ederim Kimse sizden fazla para istemedi ödediğim hizmet alamadığım kadarını istedim 1.5 ay insan bekletilmez Telefon edip mesaj atıp asla bilgi vermiyorsunuz arıyorum muhatap olmuyorsunuz mağazanıza sadece bir defa gelip eldiveni verdim asla ters konuşmadım Çünkü ürünü vermeye geldim Siz yalan da mi söylüyorsunuz bu platformda yazışmalar bende duruyor Bana derhal mağazaya gelip ters konuştuğum görüntüyü verin Simdi daha fazla şikayetçiyim

Kaan sonuçtan hiç memnun değil

Trendyol'un Kargo Karışıklığı Ve İade Sürecindeki İlgisizliği

02 Nisan 2025 15:45