Can Kardeşler Kuruyemiş Bornova Merkez Müdürün Saygısız Tavırları

03 Ağustos 2024 15:13

01.08.2024 de öğle saatlerinde Bornova merkez Can Kardeşler Kuruyemiş mağazası'ndan badem, fındık ve kabak çekirdeği almak için girdiğim mağazada, mağaza müdürü olacak beyefendinin özellikle belirttiğim ödeme yöntemini (yemek kartıyla ödeme yapacağımı belirtmeme rağmen) kendisinin yanlış anlayıp kredi kartı okutmasına istinaden ödeme alınmamasına karşılık (doğal olarak cihaz ödemeyi kabul etmedi).

Bağırır tarzda kaba bir üslup ile beni sanki ben müşteri değilmişim gibi azarlarcasına hesap sormaya kalkmıştır. Bu karşılaştığım ilk tavır değil ne yazık ki, aynı şube ile sürekli aynı sorunlar yaşanıyor nedense. Benden önceki müşterisiyle dalga geçer, beni azarlar. Buna bir çözüm yok mudur? Biz can kardeşler markasını iyi bir hizmet almak için tercih ediyoruz, gidip de azar yemek için değil.

Koskoca markanın çalışanlarına hele ki müdür unvanı verilmiş kişilere hiç mi eğitim verilmiyor. Müşteriye nasıl davranmaları gerektiği hakkında? Bu çalışanlara hiç mi yaptırım yok, hiç mi denetim yok bu ne rahatlık kendi mağazası gibi istediğini azarlayacak!

Hale sonuçtan çok memnun

18 Haziran 2024 23:41
"İlgi alaka ve hediyeniz için teşekkürler"

Kocaeli Gölcük Makbul Kuruyemiş

27 Temmuz 2024 14:00
Kocaeli Gölcük Makbul Kuruyemiş
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Kaba Personel Ve Üzücü Hizmet Deneyimi

22 Şubat 2025 16:29

Makbul Mağaza Çalışanlarının Yanlış Suçlaması!

E.gül
10 Ocak 2025 14:52