Camelot Boutique Hotel Camelot Vize Aracı Şirketi

Sıla
19 Nisan 2024 01:46

Camelot vize aracı şirketiyle Yunanistan vizesi için anlaşıp 250 euro para ödedim ve paramla rezil oldum, martın başında anlaşıp bizden parayı daha randevu bulmadan aldılar ve martın sonunda ancak randevu bulabildiler seyahat tarihim nisan ortası olduğu için de epey gergin olduğumu söyledim, sorun olmadığını söylediler, asla bir yönlendirme yapılmadan sadece evraklarımız iletmede yardımcı oldular ve en az red alınan ülke Yunanistan'dan red aldım.

Ön yazı konusunda her şey ok dediler, sponsor olmalı mı annem diye sorduğumda olabilir deyip direkt dosyaya eklediler ama başka bir aracı firmadan öğrendim ki çalışan ve geliri olan birine sponsor olunması red sebeplerinden biriymiş, benim anlayamadığım aracı firmalar bu kadar parayı sadece evrak için mi alıyor, yanlış yönlendirme ve hiç yönlendirmeme için mi bu kadar para ödüyoruz.

Şimdi ne seyahatime gidebileceğim ne de tekrar randevu bulabileceğim. Ek olarak itiraz etmek istiyorum dediğimde de çok rahat bir şekilde Yunanistan itiraz kabul etmiyor deyip konuyu kapattılar, çok güzel iş bence kaybeden taraf sadece biz oluyoruz.

Camelot Vize Aracı Şirketiyle Paramızla Rezil Olduk

Neriman
21 Mart 2025 16:20

Aksoy Vize Danışmanlığı Yanıltıcılığı!

01 Mayıs 2024 02:34

30 Ağustos 2023 00:56

Vize Başvuru Sürecinde Yaşanan Sorunlar Ve Yanıltıcı Bilgilendirme

19 Mart 2025 17:51
Çiğdem sonuçtan hiç memnun değil

Tan Vize Danışmanlık Hizmeti Vize Sorunu

Çiğdem