Emine sonuçtan hiç memnun değil

Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi Cam Ve Sakura Başakşehir Hastanesi Patoloji Sonucu

26 Temmuz 2023 14:46

29 Mayıs 2023'te kolposkopi ile biopsi alındı. Jinekolojik onkolojide, her şey iyi gitti. Doktor hanım da iyiydi. O günden beri sonucu bekliyorum, ilk 4 hafta söylediler. 26.06.2023 aradım, 45 gün ile 2 ay içerisinde gelir dediler. 26.07.2023 aradım, ne zaman geleceği belli olmaz dediler, sisteme düşmeyecek zaten dediler. Mesaj gelecek, sonra doktorunuzdan randevu alıp gideceksiniz ve onun sisteminden öğreneceksiniz deyip telefonu yüzüme kapattılar! Evet, hastane çok güzel, ona diyecek bir söz yok ama çalışanların üslubu kabul edilemez maalesef. Beklediğim sonuç benim için çok önemli, ona göre ilerleyeceğim hastalığımla ilgili, ama ilerleyemiyorum. Üstüne bir de bu şekilde davranılması çok üzücü gerçekten. Hastanenin ismini, imajını kirletiyorlar! CİMER'e yazdım, üç kez, ve oradan da cevap yok maalesef. Her şey çok güzel yapılmış, ama işleyişte büyük sorun var. Benim sonucum ne zaman gelecek, neden bu kadar sürüyor? Çaresizce düşünüp durmaktan, psikolojim çok etkilendi. Çalışanların telefonda insana davranışları da üstüne gelince, sormadan geçemiyorum, hastanede çalışmak istemeyen, işini düzgün yapmayanları niye tutuyorsunuz diye? Bu şekilde davranmaya hakları var mı? Konu da sağlık, yani! Sonuçların sisteme yüklenmemesi de ayrı bir sorun çünkü asla randevu alınamıyor. Son iki aydır özellikle. Randevusuz gidince bilgi de verilmiyor. Biri bana söylesin lütfen, sonuçlara nasıl ulaşacağım? İnanın, tek derdim bir an önce sonuçlara ulaşmak!

Seval
Seval

Patolojiye gidin genellikle kaybediyorlar

07 Mayıs 2024 13:36
Ayhan sonuçtan çok memnun

10 Eylül 2023 23:45
Merve sonuçtan hiç memnun değil

02 Ekim 2023 12:25

Çam Sakura Şehir Hastanesi Kategorileri