Çalışkan Yapı (Sinop) Bozuk Yapılan Ev Tadilatı

24 Mayıs 2024 20:30

Sinop Çalışkan Yapı firmasına 28.02.2024 tarihinde evimdeki 8 maddelik iş için sözleşme yaparak yaptırdığım 1 ayda yaparız dedikleri evimin tadilatını hatalı bozuk yarım yamalak yapıp tadilatınız bitti deyip yaptıkları hatalı işlerin sorumluluğunu alıp düzeltmeyerek 24.05.2024 tarihindeyiz 3 aydır hala evimdeki tadilatı yapıp bitirmediler. Evimin tadilatı için kullandıkları kendilerinden aldığım malzemelere ve evde yaptırdığım işlere ait düzenlenmeleri gereken ayrıntılı faturalarımıda bana vermediler. Şikayetçiyim.

Çalışkan
Çalışkan

"Öncelikle geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Sinop Çalışkan Yapı olarak bugüne kadar birçok tadilat ve dekorasyon projesinde müşteri memnuniyetini ön planda tutarak çalıştık. Google ve Instagram üzerindeki yorumlarımız da işimize olan titizliğimizi yansıtmaktadır. Yapılan sözleşme kapsamında tüm işlerin belirtilen şartlara uygun olarak tamamlandığını ve teslim edildiğini belirtmek isteriz. Sözleşme dışı olarak sonradan talep edilen işler konusunda ise tarafımıza ek bir mutabakat yapılmadığından dolayı bu hizmetleri gerçekleştiremeyeceğimizi daha önce belirtmiştik. Her zaman çözüm odaklı yaklaştık ve gerekli açıklamaları şeffaf şekilde sunduk. Fatura konusu ile ilgili olarak da talebiniz üzerine resmi evrakları verdik. Yaşanan bu durumun bir yanlış anlaşılmadan kaynaklandığını düşünüyor, her zaman çözüm odaklı yaklaşmaya çalışıyoruz.

Branco Mutfak Eylül 2024’te Başlayan Tadilat Hâlâ Tamamlanmadı

10 Temmuz 2025 11:47