Caffé Nero Doğum Günü Hediyemi Kullanamadım: İlgisizlik Üzdü!

22 Kasım 2024 03:16

Cafe Nero, doğum günü kodumu aktif hale getirmiyor. Defalarca mail attım ancak ilgilenmiyorlar. Kodu kullanamadığımı ve süresini uzatmalarını rica ettim ama müşteri memnuniyetini umursamadıklarına şahit oldum. Engelli olduğumu, erişilebilir bir şube bulmakta zorlandığımı ve bu sebeple doğum günü hediyemi gidip alamadığımı söylememe rağmen dönüş yapmadılar. Hem üzüldüm hem de çözüm bulmamalarından dolayı kırıldım.

18 Aralık 2024 01:05

alt tarafı küçücük bir pasta yaptığınız hem ayıp hem yanlış madem vermeyeceksiniz ne diye kampanya var diye söylüyorsunuz ritim İstanbul nero cafeye gittim kampanyada yer alan pastaları gösterdiler seçtim sonra olmuyor başka seçin dediler başka seçtim yok bu da olmadı deyip resmen caydırmaya yıldırmaya rencide etmeye uğraşıyorlar böyle müşteriyi oyalayan böyle bir işletme olmasından şikayetçiyim kodu gösteriyorsun geçerlilik 11 Aralık yazıyor ben 7 aralıkta gittim q kodu gösteriyorum yok olmuyor diyorlar uygulama kodunu söylüyorum yine olmuyor diyorlar daha kendi kampanyalarından haberleri yok personelle olan WhatsApp yazışmamın görüntüsü var hatanızı telafi etmenizi bekliyorum aksi halde beni arayıp durmayın Müşteri Çözüm Merkezinden Türker diye biri arayıp sorunu dinlemek yerine sadece kendi konuşuyor

Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Cafe Nero SMS Doğrulama Ve Hesap Engellendi

13 Temmuz 2024 12:46

Doğum Günü Pastası Hakkında Bilinmezlik

01 Ocak 2025 16:02

01 Mart 2024 17:31
Necla sonuçtan hiç memnun değil

17 Haziran 2025 09:57

18 Temmuz 2024 09:24