Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

20 Mart 2023 20:29

Hepsiburada üzerinden bvbmarket firmasından 2 li granit dokum tava seti aldım. Ürün hiçbir koruma önlemi alınmadan ve ayıplı olarak (kırık ve aşınmış) gönderildi. Hepsiburada müşteri ilişkileri ile iletişime geçip ürünün değişimini talep ettim. Ürün sistemde iade olarak görünüyordu. Değişim istememe rağmen iade göründüğünü ilettiğimde müşteri temsilcisi tarafından ellerinde varsa gönderirler yoksa parayı iade ederiz gibi laubali ve müşteri memnuniyetini hiçe sayan bir dönüş aldım. Devamında görüşmeyi sonlandırıp kapattılar. Hepsiburada kalitesiz firmaları bünyesinde barındırdığı gibi müşterisini de hiçbir şekilde korumamaktadır. Kesinlikle memnun kalmadım.

Mehmet sonucu yetersiz buldu

Açılmış Ve Eksik Ürün, İade Reddi Ve Müşteri Hizmetlerinde Cevapsızlık Mağduriyeti

27 Ekim 2025 15:50
acilmis-ve-eksik-urun-iade-reddi-ve-musteri-hizmetlerinde-cevapsizlik-magduriyeti-1.jpg

Faturasız Ve Hasarlı Telefon Teslimatı

20 Nisan 2025 11:27

Aldığım Telefon Hem Garantisiz Çıktı Hem De İadem Kabul Edilmiyor, Mağdur Edildim

29 Ağustos 2025 22:13
aldigim-telefon-hem-garantisiz-cikti-hem-de-iadem-kabul-edilmiyor-magdur-edildim-1.jpg