Muharrem sonuçtan hiç memnun değil

14 Haziran 2024 12:29

17.05.2024 tarihinde Samsun Büyük Anadolu Samsun şubesine FTR Bölümü muayenesi için randevu aldım. Muayenelerde %30 kurum indirimim olmasına rağmen FTR'yi kapsamıyor şeklinde bir ifade ile karşılaştım ve 975 TL muayene ücreti ödedim. Sonra fizik tedavi uygulaması için randevu aldım ve tedaviye başladım. Doktorum ve orada uygulamayı yapan kişiler gerçekten harika insanlar, bunda zerre şüphe yok. Bölümün sorumlusu A**** Hanım, uygulamayı yapan N**** Hanım, M**** Hanım, M***** Bey, Doktor C**** Hanım gerçekten çok güzel ilgilendiler, bu konuda zerre lafım yok. Fakat ödediğim tutarlarla ilgili tutarsızlık canımı sıktı. Devlet FTR için 129,80 TL, özel hastane olduğu için hastaneye hastadan ilave ücret 259,60 TL ve 15 TL de katılım payı alacaksın, yani toplam tutar 404,4 TL maksimum alabilirsin demesine rağmen, benden sadece muayene için 975 TL ücret alınıyor. Konuyla ilgili Samsun şubesi hasta haklarından Z**** Hanım, FTR muayenelerinde kurum indiriminiz geçerli demesine rağmen peşinden finans müdürü E*** Hanım tarafından aranıp muayene normalde 1400 lira, size 975 lira oldu diyor. Kurum içinde neyin ne olduğu belli olmazken herkes kafasına göre bir şey söylüyor. Ama nitekim sonuca bakıldığında %200 oranında değil, tüm hastalardan %400'den fazla ücret kesiliyor ve E*** Hanım'a işlem detaylarını ve ödediğim tutarların faturasını tarafıma gönderin, SGK'ya bildireceğim dediğimde fişlerin iadesiyle ancak fatura kesebileceğini, oysaki diğer slipler kendilerinde kaldığını söylememe rağmen fatura kesemeyeceğini ve ödediğim 975 TL muayene ücretini devletin en fazla ilave ücret tutarı olan 259,60 TL'nin altında göstererek işlemlerde 239,8 TL ve akabinde 3050 TL FTR uygulaması için ödediğim tutarın içerisine dağıtmışlardır. Her şey yasaya uygunmuş gibi göstermektedirler. O yüzden ödediğiniz tutarların neye verdiğinizi iyi araştırın, iyi sorgulayın. Gerçekten böyle bir rezil durumu yaşamak istemezdim. Çocuğumun doğumunu bile güvenerek burada yaptırmama rağmen böyle duruma düşmek beni üzdü. Bir de sorduğum her soruya kaçamak cevaplar vermek, cevapsız bırakmak yakışmıyor. Büyük Anadolu Hastanelerini tercih ederken araştırarak gidin derim.

Eray sonuçtan hiç memnun değil

Hastane Randevu Ve Hizmet Aksaklıkları

05 Nisan 2025 13:49
Hastane Randevu Ve Hizmet Aksaklıkları
Ahmet sonuçtan memnun değil

Büyük Anadolu Hastanesi (Samsun) Hastane Randevusu Ücreti

10 Temmuz 2023 12:17

09 Ekim 2024 22:02
Murat sonuçtan hiç memnun değil

22 Eylül 2023 16:45