Gonca sonuçtan çok memnun

Buse Naz Butik Şikayeti

23 Ekim 2024 13:58
Gonca'nın Teşekkür Mesajı
“Şikayet Var sayesinde problem çözüldü. Ürün bugün elime geç de olsa ulaştı. Teşekkür ederim.”

Instagram'da busenaz butik diye bir sayfadan pahalı bir kot etek aldım. Yalnız ürün gönderilmediği gibi ne bir dönün ne bilgi aktarımı yapıldı. Yurt dışında bir sayfa. www.busenazbutik.com adlı web sitesi var. Bana hiçbir yanıt verilmedi. Mesaj yazdım. Dönüş sağlanmadı.

04 Kasım 2024 22:35

Buse Naz Butik'ten Ekim ayının başında pahalı bir kot etek aldım. Kendilerine sürekli ürünümün ne zaman kargoya verileceğine dair soru sorsam da yanıt alamadım. Ta ki 'şikayet var'a şikayet metni oluşturuncaya kadar. Kendileri şikayetimden hemen sonra bana ulaşıp cevap verme tenezzülünde bulundular. Ürünü kargoya verdiklerini belirttiler. Yalnız ne gelen var ne giden Ürünü takip ediyorum. Ulaşma günü her gün bir ileri tarihe geçiyor. Yani kısacası ürün hala elime ulaşmadı. Ondan sonra yurt dışından yaptığın tüm ürünler elime geçti. Buse Naz Butik...

Gonca
Gonca
07 Kasım 2024 12:43

Tufan sonuçtan hiç memnun değil

05 Eylül 2024 12:49

14 Eylül 2023 22:27