Gamze sonuçtan hiç memnun değil

Burtom Esentepe Şubesinde Sağlık Hiçe Sayılıyor!

Gamze
04 Haziran 2023 20:56

31 Mayıs 2023 çarşamba günü 15.30'da burtom Esentepe (Bursa) şubesinde göz için ilaçlı MR (orbita MR) çekimi için tedavi gördüm. MR öncesinde açılan damar yolu hatalı bir şekilde açıldığı için kolum epey kanadı, 15 dakikalık ilaçsız çekimden sonra ilaç verilmesi için cihazdan çıkarıldığımda koluma şiddetle bastırıldı ve kolumdan sürekli olarak bir akıntı hissettim.

Cihaza hızlıca geri girdiğim ve kıpırdamam gerektiği için kolumdaki akıntının kan olduğunu fark edemedim. 5 dakikadan fazla bu şekilde kaldıktan sonra çıkarıldığımda canımın çok yandığını ve başımın döndüğünü söyledim. Doğrulurken sedyenin kanla kaplı olduğunu gördüm. Görevli hanımefendi akan şeyin aslında ilaç olduğunu söyleyerek geçiştirdi.

I** n** isimli hanımefendinin tekniker olduğunu işlem sonrasında öğrendim. Doktor ya da hemşire gözetimi olmaksızın bir teknisyenin damar yolu açma ve ilaç verme yetkisi bulunmamaktadır. Odada damar yolu açma ve ilaç verme esnasında kendisi ve benden başka kimse yoktu. Sağlığıma yapılan bu muameleyi kabul etmiyorum.

05 Haziran 2023 14:34 (Şikayetten 17 saat sonra)

Sayın Gamze Dönmez, Sizlere daha kaliteli hizmet sunmak adına yapmış olduğunuz değerli geri bildiriminiz için teşekkür ederiz.İletmiş olduğunuz görüşünüz ile ilgili tarafınıza geri dönüş sağlanacaktır. Sağlıklı günler dileriz.

Burtom Hastanede Personelinin Kendini Padişah Sanması

Yasin
26 Aralık 2023 18:23

Burtom Yanlış Kan Alma İşlemiyle Damarımı Kaybettim!

Cemre
24 Nisan 10:42
Kübra sonuçtan hiç memnun değil

İntermed Sağlık Grubu İntermed Nişantaşı Ve 2 Saat 45 Dakika Bitmeyen MR Eziyeti!

01 Eylül 2024 15:01

19 Haziran 2023 14:29