Bursa Yüksek İhtisas Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Üroloji Doktorları Operatör Değil

08 Temmuz 2024 01:13

Bursa İnegöl'den bu hastanedeki üroloji doktoru iyidir diye gittim. O kadar yoldan sonra muayeneye girdim. Sorunumu anlattım. Doktor fiziki muayeneden sonra ameliyat olmam gerekirken 'elletme' diye beni savuşturdu. Ne bir ultrason ne başka bir şey. Ama ben sorunumu biliyorum. Bunlara kaldıysa sağlığımız öldük demektir. Hala çare arıyorum. Biri ameliyat edecek mi diye İnegöl'den sonra Yüksek İhtisas Üroloji'de benim gözümde sınıfta kaldı. Kalpteki damar tıkanıklığını açan doktorlar varken, görünen yerdeki ana damardaki bir tıkanıklık nasıl açılamaz anlamış değilim. Aldığınız maaşın hakkını verin, üroloji doktorları. Korpus Kavernozumda 1 cm'lik hematomu 1.5 yıldır alamadınız. En sonunda kendim jiletle kesip ben mi yapayım? Yazıklar olsun. İnegöl Devlet Hastanesi'ni de buraya yazdım. Duyarlı bir üroloji doktoru çıkıp 'gel ben bakayım' diyemedi paşalar. Hele iki hastanenin yönetimi arayıp da 'gel kardeşim, sorununu çözelim' demedi.
Görevini layıkıyla yapmayan herkes bilsin ki aldığınız para helal değildir.

Sevgi sonuçtan memnun değil

08 Mart 2024 16:02
Rümeysa sonuçtan hiç memnun değil

Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi Bursa Ağız Ve Diş Hastanesi

25 Şubat 2024 13:35
Gözde sonuçtan hiç memnun değil

Bursa Yüksek İhtisas Hastanesi'nde Yetersiz Hizmet Ve İlgisizlik

16 Ağustos 2024 14:17
Bursa Yüksek İhtisas Hastanesi'nde Yetersiz Hizmet Ve İlgisizlik
Dilan sonuçtan hiç memnun değil

Hastanede Yanlış Teşhis Ve İlgisiz Doktor Sorunu

13 Ocak 15:56