27 Haziran 2024 23:14

Bursa - İzmir otoyolunda Oksijen dinlenme tesislerinde Bursa Kebap Evi'nde eşimle ortak menü söyledik. Resmen dalga geçildi bizimle görsellerden de anlayacağınız üzere. 980₺ menü söylüyorsunuz ve size gelen toplamda et gramı 130/140 bile değil. Menü resimde dolgun bize gelen sönük.
Double Bursa İskender (489₺) yeseydik peki kaç gram olacaktı? Diyoruz, 180 gr et varmış (! ) Resimdeki ile burda ki tabak bir mi patatese tavuğa bakın diyorum eklenilir diyor (! ) Neden başta eklenmedi şaka mı bu servis? Ücretini de öderim sorun yoo ama ben mağaza müdürü ya da sorumlu baş personel ile görüşmek istiyorum dediğimde ücreti ödetmediler. Bakın içeceklerle 1000₺'yi geçecek bir ödeme yapılacak ama 10 saat yol gelip de burada bu menü vallahi de billahi de müşteriye küfürdür. Hiç yakışmadı hiç!

02 Temmuz 2024 10:14 (Şikayetten 4 gün sonra)

İlginize teşekkür ederiz. Bursa Kebap Evi (BKE) olarak her türlü görüş ve öneriyi titizlikle inceleyerek çözüme ulaştırmak öncelikli hedeflerimiz arasında yer almaktadır. Konu hakkında gerekli inceleme yapılarak en kısa sürede tarafınıza bilgi verilecektir.

27 Şubat 2024 17:23
Bursa Kebap Evi Menüye Yazmayarak Farklı Gramajda Yemek Getiriyor
Ali sonuçtan memnun

12 Şubat 2024 17:57
"Kurumsal bir firma şikayetim ile ilgili yakınen ilgilenip gönlümü aldılar teşekkür ediyorum"

08 Kasım 2024 11:49
Soğuk İskender Ve Şaşırtıcı Yüksek Hesap: Bursa Kebap Evi'nde Hayal Kırıklığı
Soğuk İskender Ve Şaşırtıcı Yüksek Hesap: Bursa Kebap Evi'nde Hayal Kırıklığı

27 Ocak 2024 22:33
Adem sonuçtan hiç memnun değil

27 Haziran 2023 01:20
Bursa Kebap Evi Müşteri Memnuniyetsizliği Pes