Bursa Çekirge Devlet Hastanesi Hastane Deneyimi Ve Doktor İlgisizliği

26 Eylül 2024 18:13

İki gün önce motorla trafik kazası yaptım. Hastaneye kaldırıldım. Çok şükür ki ciddi bir şeyim yoktu. Sol bacağıma basamıyordum sadece. Bana ertesi günü ortopedi bölümüne gelmem söylendi. Geldiğimde doktor yoktu uzun süre bekledik. Sıra falan aldık. Doktor 45 dakika geç geldi. Sıradan tüm hastaları aşırı hızlı şekilde almaya başladı. Ve içeriden herkese bağırmaları duyuluyordu. Hastaların hepsinin ayağı ya da kolu alçılı zaten zor zar yürüyen kişiler. Ben 20. Sıradaydım. Yarım saat bile sürmedi bana sıra geldi. Çünkü herkesin girmesiyle çıkması bir oluyordu. İçeri girdiğimde bana tekrar tekrar bağırarak neren ağrıyor diye sordu. Bana babam böyle bağırmaz. Bacağıma bakmadı bile. Filmime bakıp bakmadığını bilmiyorum. Bir şeyin yok git yat dedi. Adam resmen dalga geçer gibi konuştu. Ve sürekli çok acelem var deyip duruyor. Senin çok acelen olması bizi ilgilendirmiyor. Ama bizim hastalığımız seni ilgilendiriyor sayın doktor bey. Çünkü bu senin işin. Üslup, ilgi, alaka sıfır. Hayatımda daha kötü bir doktor görmedim.

Fatma sonuçtan hiç memnun değil

07 Ağustos 2023 04:24
Murat sonuçtan hiç memnun değil

09 Temmuz 2023 04:21

Ünye Devlet Hastanesi Benim Acım Bana Yeter