Fatih sonuçtan hiç memnun değil

11 Ağustos 2023 23:34

Tokat Novada - Burger King
#n35x-w2ns numaralı siparişimizi eksik ve hatalı gönderdi. 2li Whopper menü söyledik oğlum ekstra peynir istedi ikisine de ekstra peynir ekletmeme rağmen konulmamış. King boy patates kızartması (+12 TL) istedik. Standart gönderilmiş. Sos seçeneklerinde Sarımsaklı mayonez vardı istedik o hiç gelmedi zaten. Soğan halkası istedik kızarmamış, bembeyaz geldi. Hamburgerlerin arasında marul bile yok sadece bir dilim domates konulmuş. Video ve fotograf mevcuttur. Böyle bir kurumsal firma müşterilerini bu şekilde mağdur ediyorsa herkesin de bu skandalı bilmesi müstahak. Şikayetçiyim, para iadesi istiyorum. Tüketici Hakları'na kadar da gideceğim.

16 Ağustos 2023 12:34 (Şikayetten 4 gün sonra)

Sayın Yetkili, Şikayeti hakkında, müşterimize siteye vermiş olduğu telefonlardan ulaşılamamıştır. Müşterimize ulaşıldığında konu hakkında gerekli bilgi verilecek ve siteye ilgili bilgilendirme yapılacaktır. Bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, Burger King Müşteri Hizmetleri

Fatih
Fatih
16 Ağustos 2023 13:23

Hayır, 212 li bir numaradan TAB gıda adına arandınız filan diye telesekreter konuştu bir şeyler sonra telefon kendiliğinden kapandı. Gerçek bir muhatap bulana kadar bu isin peşini bırakmayacağım. İnsanları yanıltmayın lütfen

Pınar sonuçtan memnun değil

31 Mayıs 2025 21:55
Siparişim Eksik Ve Yanlış Geldi, Soğuk Ürün Teslimatı Yaşadım
Şahsine sonuçtan hiç memnun değil

Şahsine
21 Temmuz 2023 09:28

26 Haziran 2025 23:55

Siparişim Eksik Ve Hatalı Geldi, Müşteri Hizmetleri Çözüm Sunmadı

04 Ekim 2025 17:43
Siparişim Eksik Ve Hatalı Geldi, Müşteri Hizmetleri Çözüm Sunmadı

11 Eylül 2025 00:29
Yanlış Ve Eksik Sipariş, Cevapsız Müşteri Hizmeti: Paramı Geri İstiyorum!