Ceteler sonuçtan hiç memnun değil

Burger King Bayat Beklemiş Ürün Sıkıntısı

25 Haziran 2023 22:46

25.06.2023 tarihli 21.25 saatinde vermiş olduğum Tıkla Gelsin uygulaması üzerinden ilettiğim siparişim yaklaşık 40 dakika geldi ancak açıp yemeye başladığımda patateslerin kayış gibi ve buzgibi. Belli ki soğuk sepette beklemiş patatesti ve benim üçlüm isimli menü siparişimde burgerler pişmemiş ve ekmekler bayat sert isi bile gösterilmemiş durumdaydı.

Bayatlamış beklemiş ürünleri gönderiyor ve biz daimi müşterilerine saygısızca hizmet vermekteler. Bu ürünün transferini sağlayan mağaza müdürüne bunu gönderip yemesini istiyorum ki anlasın beni ve çalışma arkadaşlarının üzerindeki otokontrol mekanizmasını kurabilsin. Bu menüyü sizlere iade ediyorum.

28 Haziran 2023 15:57 (Şikayetten 2 gün sonra)

Sayın Yetkili, 25215868 no’lu şikayete ilişkin müşterimizle görüşülerek gerekli bilgilendirme yapılmıştır. Bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, Burger King Müşteri Hizmetleri

Ceteler
Ceteler
20 Temmuz 2023 16:04

Daha önceki şikayetimde istediğim ücret iadesini yemediğim yemeğin parasını bana iade etmelerini talep etmiştim ancak Burger King her zamanki gibi paranın pesine düştüler müşteri memnuniyetini hiçe saydılar güvenilmez ve satış sonrası hizmeti olmayan bur firma aradıklarında gerekli girişimlerde bulunacaklarını söyleyip kapattılar gerekli girişimleri bana özetlerlerse eğer mutlu olacağım ben ödediğim ve yamedigim bayat yemeğinizin ücretini iade etmenizi istiyorum beni sizin iç hesaplaşmalarınız yönetimsel uygulamalarınız veya cezai işlemleriniz ilgilendirmiyor siz benim paramı iade edin önce

15 Temmuz 2023 13:49
Burger King Ücret İade Talebi

01 Haziran 2024 14:37
Tıkla Gelsin ( Burger King ) Eksik Sipariş
Tıkla Gelsin ( Burger King ) Eksik Sipariş
Taylan sonuçtan hiç memnun değil

10 Kasım 2023 15:20

14 Haziran 2024 15:42