Buhara Hastanesi Muayene Olmama Karşın Doktorun Egosu Bana Resmi Rapor Vermeye Direndi

30 Temmuz 2024 16:19

Muayene olmama rağmen göz doktoru N**** Ç***** rapor vermeyi reddetti. İş yerimden öğleden sonra izin aldım, göz muayenem için. Sonra raporlama bürosuna gittim, bana yarım gün raporlama yapamadıklarını, en az bir gün rapor yazabileceklerini söylediler. Ben de tamam dedim. Ardından N**** Ç*****'ı aradılar ve bir gün rapora izin vermediğini, ancak yanına gidersem muayene olduğuma dair bir yazı verebileceğini söylediler. Kurumsal bir şirkette çalışıyorum, resmi bir belge gerekli olduğunu söylesem de beni başından savdı. 900 TL'm hem boşa gitti hem de çalıştığım yerde yarım günlük ödemem de bu sebeple verilmedi. Bu mağduriyet değil de nedir? Oraya 69 yaşındaki emekli birisini koymuşlar, onun aksiliğini çekmek de bize, kaliteli hizmet görmek isteyen işçi sınıfına kaldı. Bir daha adımımı atmam, değer görülmeyen ve kale alınmayan yer. 7. katta yönetime çıktım, kimse yoktu. Bu arada hakkımı aramak istedim ama nafile.

Merkez Hastanesi (Gebze) Yanlış Rapor Düzenleme

20 Eylül 2024 16:41

Marmaris Ahu Hastanesi Göz Muayenesi

09 Mart 2024 18:35
Seda sonuçtan hiç memnun değil

Rapor Sorunu Ve Hastanede Yaşanan Mağduriyet

02 Aralık 2024 13:13