Buhara Hastanesi Cilt Bakımından Memnun Kalmadım

18 Ağustos 2024 23:23

Yüzümde siyah nokta ve komedon problemleri vardı ve buhara hastanesinin güzellik merkezi bölümüne başvurdum. Klasik cilt bakımının cildime daha iyi geleceğini söylediler. Klasik cilt bakımı uygulamasından sonra cildimde bariz bir fark göremedim. Fazla bir işlem de yapılmadı açıkçası. Maalesef uygulamadan memnun kalmadım. Ücretine değdiğini düşünmüyorum.

19 Ağustos 2024 08:38 (Şikayetten 9 saat sonra)
20 Ağustos 2024 09:20

Merhaba, size konu ile ilgili detaylı bilgi verebilmemiz ve yardımcı olabilmemiz adına iletişim bilgilerinizi bizimle paylaşmanızı rica ederiz. İletişim bilginiz (KVKK uyarınca) Şikayetvar tarafından yayınlanmayacaktır.

21 Ağustos 2024 09:26

Dilek sonuçtan hiç memnun değil

Buhara Hastanesi Leke Tedavisi Sonuç Alamadım Yüzüm Mahvoldu

04 Mayıs 2024 11:21

Saygı Hastanesi Epilasyon Sonrası Yaşadığım Olumsuz Deneyim

25 Temmuz 2024 17:35
Saygı Hastanesi Epilasyon Sonrası Yaşadığım Olumsuz Deneyim
Zehra sonuçtan çok memnun

Buhara Hastanesi Güzellik Merkezinde Anlaşma Problemi

12 Ocak 2024 19:22
"Buhara Hastanesi tarafından iletişime geçileceği mesajı üzerine tarafıma dönüş yapıldı. Mevzu hasta haklarını korur niteliğinde sonuçlandırıldı. İlgilenildi, mağduriyet giderildi. Buhara hastanesine ilgi, alaka ve samimiyetlerinden dolayı teşekkür ederim."
Eda sonucu yetersiz buldu

Burnumda Unutulan Kemik Parçası Ve Başarısız Ameliyat