Gizem sonuçtan hiç memnun değil

Kurs İptali Sonrası İcra Takibi Şoku

24 Aralık 2024 10:00

2023 yılında Avcılar merkez şubelerine kayıt oldum. U*** D****** adında bir adam, para alana kadar ilgi gösterdi ve kursu övmekle bitirmedi. İngiltere'ye çok kişi gitti dedi. Sonrasında ben kurstan verim alamayınca ve son kuru almak istemeyip iptal etmek isteyince, son kurun parasını ödemediğim için ama imza attığım için adıma icra takibi başlattılar. Amaçları asla eğitim değil, hunharca para kazanmak. Eğer paranız sizin için değerliyse, paranızı vermeyin, yazık olur.

Bahar
Bahar

Merhaba bir şey soracağım verim alamamanız eğitimle mi ilgili sizinle mi ilgili?

Gizem
Gizem

Merhaba, Eğitim vermediklerinden kaynaklı boşa zaman kaybetmemek adına kursa devam etmedim. Verdikleri tüm vaatlerin hepsi boş çıktı. Hem zamanımdan hem paramdan oldum, diğer insanların mutlaka bu yorumlarımdan yola çıkıp 1 kez daha paralarını çöpe atmamaları gerektiğini bilmelerini isterim. Asla eğitim vermiyorlar, ıng hoca gireceğini söyleyip Türk hoca giriyor. Elinize bir kitap veriyorlar video açıyorlar İngilizce öğreniyorsunuz diyorlar :) Asla helal etmiyorum.

Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

British Centre İcra İle Gitmediğim Kursun Parasını Almak İstiyorlar.

24 Temmuz 2024 23:16
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Eduface English Dil Okulları Bahçelievler Beni İcraya Verdi

12 Ağustos 2023 19:45