Turan'ın Teşekkür Mesajı
İlgi ve alakadan dolayı teşekkür ederim.

Brita Aluna XL ürünümün filtre takarken iç haznesi çatladı. Filtreleme yapmadan direkt aşağıya akıyor su. Şu an kullanamıyorum bu haliyle. Yedek parça olarak bulunur mu bilmiyorum, göremedim biraz araştırdım. Ne yapabilirim acaba, yardımcı olur musunuz?

21 Mayıs 2024 16:11 (Şikayetten 20 saat sonra)

Merhaba, Mesajınız için teşekkür ederiz. Şikayetinizle alakalı geri dönüş sağlanmıştır. Saygılarımızla, BRITA Türkiye

Turan
21 Mayıs 2024 16:37

Benimle iletişime geçerek sorunumla ilgilenip, çözüm sağlandı. Brita ve ekibine teşekkür ederim.

Turan
21 Mayıs 2024 16:38

İlgi ve alakadan dolayı teşekkür ederim.

Yedek Parça Temininde Yaşanan Zorluk

"Müşteri temsilcisi hemen iletişime geçti ve arızalı parçanın tarafıma gönderileceği bilgisini verdi. Brita yetkililerine teşekkür ederim."

Brita Sürahinin Yedek Parça Sorunu

"Öncelikle hızlı aksiyon almaları, ilgili ve doğru iletişim yöntemlerinden dolayı teşekkür ederim. Yedek parça satışı olmadığı için kırılan su haznesini kendileri temin edeceklerini söylediler. Müşteri odaklı yaklaşımlarından dolayı tebrik ediyorum. Herkese gönül rahatlığı ile önereceğim bir firmadır."

Brita Aluna XL İç Hazne Çatladı

"Brita ya teşekkürler. Müşteri hizmetleri kısa sürede iletişime geçip çatlayan parçanın ücretsiz gönderimini sağlayacağını söyledi."

Brita Style XL Yedek Parça Problemi

"Hızlı cevabınızdan dolayı ve kırılan hazneyi ücretsiz değiştirdiğiniz için teşekkür ederim"

Brita Style XL Yedek Parça Problemi

Tümünü Gör