Buğra sonuçtan hiç memnun değil

Bridgestone Bayi Üretim Hatası Var Diyor, Fabrika Hata Yok Deyip Geri Gönderiyor

03 Mayıs 2024 11:03

27 Nisan 2023 tarihinde Gimat prolas ın alt bayisi, Karaca rotbalans 4 adet Bridgestone turanza t005 aldım 01 Nisan 2024 tarihinde kışlıkları söktürüp tekrar turanza t005 leri taktırmaya gittiğimde Karaca rotbalans 2 adetinde diş kayması olduğunu balans tutmadığını söyledi ve fabrikaya göndereceğimizi söyledi bende prolas ana bayiye gittim ve lastikleri fabrikaya gönderdik. Bana gelen cevap ektedir. Aldığımdan beri sanki balanssız mış gibi araba resmen titriyor ve sallanıyor. Şimdi Karaca rotbalans sizden daha mı iyi yaş yapıyor yoksa bayileriniz mi müşterilerinin aklını karıştırıyor. Üstelik sök tak parası da istiyorlar. Sizin hatanız olan bir şeyin ceremesini neden biz çekiyoruz.

07 Mayıs 2024 22:29

2 lastikten bir tanesini garanti sürecinde değiştireceğinizi fakat 1 ( bir ) adetinin kalibrasyon unu yapıp geri vereceğinizi söylediniz bu beni oyalama süreci olarak düşündürdüğü için tüketici mahkeme heyeti ne sizin verdiğiniz kararlarla birlikte gideceğim ve sosyal medya da bu şikayetlerimi insanlara bildirmeye devam edeceğim...

07 Mayıs 2024 11:25

03 Mayıs 2024 11:07 (Şikayetten 4 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle iletmiş olduğunuz durumla ilgili üzüntülerimizi kabul etmenizi rica ederiz. Müşteri Temsilcimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir. Her türlü soru ve sorununuz için ulaşabilirsiniz. Konuyu bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz

Buğra
Buğra
06 Mayıs 2024 20:59

Efe sonuçtan hiç memnun değil

Bridgestone Yanlış Üretim Tarihli Lastik Ve Güvenliksiz Montaj Deneyimi

17 Haziran 2025 17:39
Bridgestone Yanlış Üretim Tarihli Lastik Ve Güvenliksiz Montaj Deneyimi

24 Ağustos 2024 11:35

Milestone Yeni Aldığım Lastikte Balonlama Sorunu Ve İlgisizlik

13 Ağustos 2024 11:40
Milestone Yeni Aldığım Lastikte Balonlama Sorunu Ve İlgisizlik
Sedat sonuçtan hiç memnun değil

Lassa Driveways Sport+ Hatalı Üretim Lastikler

Sedat
26 Eylül 2023 15:18
Burak sonuçtan hiç memnun değil

04 Şubat 2025 16:49