Breeze Güzellik Merkezi Lazer Epilasyon Sorunu

19 Haziran 2023 00:22

Breeze Güzellik Merkezi'ne (Küçükköy, Mevlana Mahallesi) 2022'de toparlama lazer paketi aldım 8 seans. Kesin biter zaten tüyleriniz çok az dedikleri halde 8 seansta bitmedi. Ek olarak 4 seans verdiler, bir seansını kullandım ve onu da diode lazer yerine başka cihazda işlem yaptılar ve hiçbir etkisi olmadı. 2. Seans için randevu için sizi arayacağız dediler 2 ay boyunca aramadılar. İki hafta önce gidip görüştüm size 2 seans ek olarak verilmiş şu an boş yer yok vs. 4 seans verdiklerini söyledim fakat çok önemsenmedi. Sizin seanslarınız bitmiş zaten deyip geçiştirmeye çalıştılar. Kullanacağınız bu son seans ona da tüylerinizin durumuna göre randevu verelim dediler. Yani Ek olarak verdikleri seansları da kullanamadım. Kontrol işlemi yapıldı sadece. Yapılan işlemlerin bir sonucu olmadığını gördükleri halde bunu giderecek hiçbir şey yapmadılar. Paramızla rezil olduk kısacası. Benim gibi 3 arkadaşım da bu durumdan muzdarip. Sonuç olarak taahhüt etmiş oldukları hizmetten faydalanamadım. Hem zamanım hem param gitti. Kötü hizmet anlayışı olan bir işletme.

Çağrı Beauty Güzellik Merkezi Sorun Yaşama

31 Mayıs 2023 15:05
Yaren sonuçtan hiç memnun değil

Mihrap Güzellik Merkezi M***** Beauty Güzellik Merkezi Tarafından Yaşadığım Mağduriyet

08 Mayıs 2024 18:09

07 Mayıs 2024 19:42
Sevgi sonuçtan hiç memnun değil

My Life Güzellik Salonu Lazer Epilasyonda Hayal Kırıklığı

05 Şubat 2025 09:38