Kötü Hizmet Ve Saygısız Davranışla Karşılaştım

17 Aralık 2024 00:26

Restorandan yemek siparişi verdim, ancak belirtilen servis süresini geçti. Aradığımda kuryenin yakında olduğunu söylediler. 15 dakika sonra tekrar aradığımda yemeğin hala gelmediğini belirttim ve daha önce de ‘yakında olduğunu’ söylediklerini hatırlattım. Bu sefer ‘İptal edin o zaman, ne yapalım? ’ gibi kaba bir üslupla karşılaştım. Muhatap olduğum kişinin adını sorduğumda ismimi vermemekte ısrar etti. Daha da uzatarak ‘Ne yapacaksın, he? ’ gibi bir ifadeyle tepki gösterdi. Şikayet edeceğimi söylediğimde ise alaycı bir şekilde ‘He he tamam, çok komik, çok komik, ’ deyip suratıma telefonu kapattı.

Bu işletmenin ne kadar korkunç bir hizmet anlayışına sahip olduğunu, maalesef ikinci siparişimde tecrübe etmiş oldum. 1 saat 15 dakika boyunca hem yemeğim gelmedi hem de korkunç bir tavırla karşılaştım. Kurye geldiğinde yaşadıklarımı kendisine anlattım ve telefonda görüştüğüm kişinin kim olduğunu sordum. Sağ olsun, kurye konuştuğum kişinin M*** isimli bir çalışan olduğunu ve şikayetimi iletebileceğim şeflerinin numarasını paylaştı.

Buradaki yorumlara bakmamıştım ve bugüne kadar hiçbir işletmeye kötü yorum yazmamıştım. Ancak bu kadar disiplinsiz bir ekibe sahip bir yerin hijyen konusunda da aynı titizlikte olmayacağını düşünüyorum. Zaten buradaki yorumlarda da restoranın hijyen sorunları sıkça dile getirilmiş.
M*** isimli şahısa ait de yorum yapılmış.

Aysena sonuçtan çok memnun

09 Mart 2024 17:23
Saygın sonuçtan hiç memnun değil

Adile Sultan Ev Yemekleri Restoran Şubesinde Yaşanan Olumsuz Müşteri Deneyimi

03 Ocak 2024 13:56
Can sonuçtan hiç memnun değil

Özel Günümüz Kötü Hizmet Yüzünden Mahvoldu

20 Temmuz 2025 00:54
Aleyna sonuçtan hiç memnun değil

Restoranda Rahatsız Edici Davranışlar Ve Kötü Hijyen

02 Haziran 2025 02:09