Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Bower Hastanesi İsmimizi Fişleyip Hastaneye Alınmadık

05 Temmuz 2023 21:33

Geçen sene Diyarbakır Bower Hastanesi acil servisin götürdüğüm anneme cihazları bozuk olduğu için işlem yapamayan hastaneden verdiğim acil giriş ücretini geri istediğimde vermemiş, hastaneden fatura istediğimde ise fatura vermeyi de reddetmişlerdi. Ben de şikayet etmiştim. Sonrasında özür dileyip vermişlerdi. Olay bu şekilde kapanmıştı. Dün annemi hastaneye götürdüğümde ise her zaman randevusuz alındığımız hastane randevu almadığımız için bizi almadı. Bugün randevu alıp gittiğimde ise geç geldiniz deyip ayrıca hastanemizi şikayet ettiğinizi sistemden görüyoruz. Hastane sizi almak istemiyor dendi. Bu hasta haklarında da tekrarlandı. Özel hastaneden geçen sene fatura istediğim için ve vermedikleri ve haksızlıklarını kabul edip benden özür diledikleri halde bugün ismimi fişleyip sisteme girmişler ve kendi memleketimde Sağlık Bakanlığı'na bağlı bir özel hastanede parasını vererek bile hizmet aldırmıyorlar. 90'lardaki isim fişleme metodunu uyguluyorlar. Bu hastaneden detaylı fatura almadan işlem yapılmamalı.

Bower Hastanesi Hastalarıyla İlgilenmeme Seviyesi

07 Temmuz 2023 21:45

Yanlış Bilgilendirme Ve İletişimsizlik Nedeniyle Haksız Borçlandırma

11 Eylül 2025 12:04
Yaprak sonuçtan hiç memnun değil

Bower Hastanesi Yanıltıcı Fiyatlandırma Ve Yanlış Fatura: Hastaya Saygısızlık

10 Nisan 2025 11:52