Bowax Academy'de Yaşatılan Sıkıntılar

Ali
25 Kasım 2024 12:222.882

Ben Almanya'da yaşıyorum. 12.11.2023'de Türkiye İstanbul'a kartalda faaliyet gösteren Bowax Academy'de kurs almaya geldik! İki kişi olarak gittik ve anlaşmamız iki kişi için kurs bedeli 50.000 TL ve bizde kabul ettik!

Ve oraya vardığımızda ödemeyi şirket kartımızdan ödeyecektik ve bunu vergiye tabi tutacaktık! Ama Bowax'sin sahibi l*** bunu kabul etmedi ve parayı elden ödememizi söyledi veya babasının ibana göndermemizi söyledi.

Yok illaki fatura istiyorsak kurs bedeli 65.000 TL ödemeliyiz fatura için. Bizde bunu bize Türkiye'ye gelmeden önce neden bize söylemediğinizi sorduk onlarda bize burada işler böyle yürür. Ve mecburen biz ödemeyi onun babasının IBAN 'ına gönderdik.

Onun karşılığında bizi gerçek olmayan bir fatura verdi! Bununla ilgilenmenizi istiyorum.
Bu söylediklerimizde size belgeleyecek belgeler elimde

Cem
Cem
15 Mayıs 2025 22:26

Yalan konuşmak insanların ağzında sakız olmuş bende sizinle aynı tarihte akademiydedim ve hatta benim eğitimim sizden sonrada devam etti bir kere sahte fatura diye bir şey yoktur sallıyorsunuz ve en önemli detay lokman hocam size güvenerek sizden ödemeyi almadan sizi gönderdi siz memleketinize gittikten sonra ödemeyi gönderdiniz hatta bunlar yaşanırken ben oradaydım sizi güvenerek parasını almadan yurt dışına gönderen insana bu tarzda ithamda bulunmanız sizin karektersizliginiz bizimle aynı zamanda eğitimde olan herkes bu durumu biliyor yalancı insansınız size meslek öğreten insanlara bu şekilde davranmanız terbiyesizlik

Okan
Okan
14 Mart 2025 14:07

Vay vay vay. Instagram'da şöyle iyi, böyle iyidirler. İşler paraya gelince her yer kendi çıkarına. Eee bu suç. Yok mu bununla ilgilenecek mecra?

Teacher Moods Eğitim Hizmetinde Yaşanan Geri Ödeme Sorunu

Harun
7 Ocak 2025 16:264.837

2024 mayıs ayında iki çocuğum için, kitaplar da dahil olmak üzere, 1 yıllığına 50 bin tl karşılığında kayıt yaptırdım. K...

Verilen Taahhütler Yerine Getirilmedi, Ödememiz Geri Alınmadı

Duygu
26 Ağustos 2025 21:574.098

E-KURS merkezi eğitim danışmanlık limited şirketi ile 18.09.2024 tarihinde yurt dışı iş ve oturum danışmanlığı hizmeti i...

1 Destek