Bosch Marka Condens 2200i Model Kombi Arızası

13 Aralık 2023 15:40

Merhabalar Bosch marka Condens 2200i w model kombimiz var daha yeni aldık ilk kışı geçirecektik fakat kombi petekleri açınca 2951 hatası veriyor internette baktığımda kilitlenme arızası olarak görünüyor. Resetleme yaptık fakat bu arızayı sürekli tekrarlamaya başlayınca hemen yetkili servisi aradım arıza kaydımı aldılar. Sizi gün ve saat için arama yapılacak dendi ama 1 hafta oldu herhangi bir dönüş yok müşteri temsilcisine ulaşamıyoruz. Soğuk havalarda mağdur olduk. Garanti kapsamındayken bakılmıyorsa garanti bittikten sonra neler olur bilemiyorum

13 Aralık 2023 16:01 (Şikayetten 20 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz; Talebiniz işleme alınmıştır. Konu ile ilgili olarak en kısa sürede sizinle iletişime geçeceğiz. Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Bosch Müşteri İletişim Merkezi

18 Aralık 2023 14:52

Merhaba, Yapmış olduğumuz görüşmede detaylı bilgiler tarafınıza aktarılmıştır. Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Bosch Müşteri İletişim Merkezi

Joker
Joker

2300 i modeli annemler kullanıyor 2951 hatası veriyor sürekli, bir anda duştayken su soğuyormuş, Yetkili servis ilk baca uzunluğu dediler ek baca takıldı. Şimdi aynı sorun 2951 hatası vermeye devam ediyormuş. Kombi yeni olduğu halde bu hatalar, sorunlar yıldırdı insanları, hangi parça ve neden bu sorun oluyormuş, bilen veya bu sorunu çözebilen varsa yazarsa sevinirim. Bosch markayı bir de ben aldırmıştım, çok pişmanım. Keşke aldırmasaydım.

İsa
İsa

İyi günler aynı sorun bende de var hangi parçanın değişmesi gerekiyor

Bosch  Condens 2200iw Kombi Sıcak Su Arızası

12 Haziran 2023 08:59
Barış sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Kombi Almak Pişmanlık

26 Kasım 2023 20:55
Bosch Kombi Almak Pişmanlık
Timuçin sonuçtan hiç memnun değil

14 Aralık 2023 10:23